155. saatte Gaziantep'te enkaz altından çıkarılan 11 yaşındaki Semih Ege'nin tek hayali Icardi ile tanışmak

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin hasara uğrattığı Gaziantep'te enkaz altında kalan ve yaklaşık 155 saat sonra kurtarılan Semih Ege, depremlerde ailesini kaybetti. 11 yaşındaki Semih Ege'nin tek hayali Galatasaray forması giyerek Icardi ile vakit geçirmek.

155. saatte Gaziantep'te enkaz altından çıkarılan 11 yaşındaki Semih Ege'nin tek hayali Icardi ile tanışmak
  • 6 Şubat'taki depreme Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde yer alan Bahçelievler Mahallesi'ndeki Yunus Kaya Apartmanı'nda ailesiyle yakalanan Semih Ege, depremden 155 saat sonra Zeytinburnu ve Kaş belediyelerinin arama kurtarma görevlileri ile Somalı madencilerden oluşan ekipler tarafından enkazdan çıkartıldı.

155. saatte Gaziantep'te enkaz altından çıkarılan 11 yaşındaki Semih Ege'nin tek hayali Icardi ile tanışmak - Resim : 1

DEPREMDE AİLESİNİ KAYBETTİ

  • Kendisini çıkaran ekipten damacanayla su isteyen ve "Dondurmanı neli istiyorsun?" sorusuna "Bütün dondurmaları, bütün içecekleri getirin. Muzlu dondurma da getirin." yanıtını veren Semih Ege, depremde babası Halil İbrahim, annesi Seher ile 4 yaşındaki kardeşi Elif Ece'yi kaybetti.

155. saatte Gaziantep'te enkaz altından çıkarılan 11 yaşındaki Semih Ege'nin tek hayali Icardi ile tanışmak - Resim : 2

  • Galatarasay taraftarı Semih Ege, hastanede bulunduğu dönemde hayranı olduğu Muslera ile görüntülü görüştü.

155. saatte Gaziantep'te enkaz altından çıkarılan 11 yaşındaki Semih Ege'nin tek hayali Icardi ile tanışmak - Resim : 3

  • Kısa süren tedavisinin ardından taburcu edilen ve dayısı Harun Aslan ile Nurdağı ilçesindeki konteynerde yaşamını sürdüren ilkokul 4. sınıf öğrencisi Semih, yarıyıl tatiline başarı belgesiyle girdi.

155. saatte Gaziantep'te enkaz altından çıkarılan 11 yaşındaki Semih Ege'nin tek hayali Icardi ile tanışmak - Resim : 4

  • Eğitiminin yanında futbola da gönül veren Semih, günün büyük kısmını konteynerin yakınındaki boş arazide arkadaşlarıyla top oynayarak geçiriyor.

155. saatte Gaziantep'te enkaz altından çıkarılan 11 yaşındaki Semih Ege'nin tek hayali Icardi ile tanışmak - Resim : 5

YAKLAŞIK 7 GÜN ENKAZ ALTINDA KALDI

  • Semih Ege İnci, enkazda 7 güne yakın süre kaldığını söyledi.

155. saatte Gaziantep'te enkaz altından çıkarılan 11 yaşındaki Semih Ege'nin tek hayali Icardi ile tanışmak - Resim : 6

  • Saatlerin nasıl geçtiğini bilmediğini dile getiren Semih Ege, kurtarılma anına ilişkin hatırladıklarını şöyle anlattı:
"Enkaz altında çok acıkıyordum ve sürekli uyuyordum. Bir anda ses geldi, yanıma bir adam girdi. Seslendim ama ses çıkaramadı. O kadar odaklanmıştı. Bir yere delik açtı sonra bana seslendiler. Nefes almam için bana maske verdiler. Ardından çekip kurtardılar."

155. saatte Gaziantep'te enkaz altından çıkarılan 11 yaşındaki Semih Ege'nin tek hayali Icardi ile tanışmak - Resim : 7

  • Hastanedeki günlerinin ardından dayısının ailesiyle konteynerde yaşamaya başladığını belirten Semih Ege, özellikle annesinin eğitime önem verdiğini, kendisinin de okulu ve öğretmenlerini çok sevdiğini, ödevleri annesinden öğrendiği gibi zamanında yaptığını ifade etti.

155. saatte Gaziantep'te enkaz altından çıkarılan 11 yaşındaki Semih Ege'nin tek hayali Icardi ile tanışmak - Resim : 8

  • Boş zamanlarında sürekli top oynadığını aktaran Semih, "Derslerim çok iyi, Türkçe, matematik, sosyal bilgiler, fen bilgisi, din kültürü ve İngilizce derslerim 100. Bunun için ilk dönem başarı belgesi aldım." dedi.

155. saatte Gaziantep'te enkaz altından çıkarılan 11 yaşındaki Semih Ege'nin tek hayali Icardi ile tanışmak - Resim : 9

EN BÜYÜK HAYALİNİ AÇIKLADI

  • Büyüyünce Galatasaray forması altında futbolcu olmak istediğini dile getiren Semih, hayalini şu sözlerle aktardı:
"Üstümde Galatasaray forması, Icardi ile yan yana gidiyoruz. Maç başladığında 52 bin kişi beni alkışlıyor. Ali Sami Yen Stadyumu'nda. Ben ona asist yapıyorum o gol atıyor, bu sefer o bana asist yapıyor ben gol atıyorum. Bir o atıyor, bir ben atıyorum. Futbolda idolüm Icardi. Messi ve Ronaldo varken benim idolüm Icardi. Bence daha iyi çünkü. Icardi ile görüşmek istiyorum. Mümkünse yan yana canlı görüşmek istiyorum. Eğer mümkün değilse telefonla görüntülü görüşmek isterim. Onun imzalı formasını istiyorum. Galatasaray-Fenerbahçe derbisini statta izlemeyi çok isterim."

155. saatte Gaziantep'te enkaz altından çıkarılan 11 yaşındaki Semih Ege'nin tek hayali Icardi ile tanışmak - Resim : 10

deprem Gaziantep Kahramanmaraş
Kayseri'de gazeteciye silahlı saldırı İzmir'de emniyet suçluluarın ensesine çöktü! 183 zanlı gözaltında Ağılda çıkan yangında 63 küçükbaş hayvan öldü Kahramanmaraş'ta kaymakam evinde ölü bulundu