21 Nisan tarihinde Baran Aslantaş'ın kullandığı otomobilin Munzur Çayı'na düşmesi sonucu kaybolan kişi için arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor

21 Nisan'da Baran Aslantaş'ın kullandığı otomobil Tunceli-Ovacık kara yolu Yoncalı köyü mevkisinde Munzur Çayı'na düşmüştü. Olay sonucu kaybolan kişiler için arama-kurtarma çalışmaları başlatılmıştı. 6 Mayıs'ta ise aramalar sonucu, otomobil sürücüsü Baran Aslantaş ve Mehmet Can Demiral'ın cansız bedenine ulaşılmıştı. Kayıp Azad Demiral için arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor.

21 Nisan tarihinde Baran Aslantaş'ın kullandığı otomobilin Munzur Çayı'na düşmesi sonucu kaybolan kişi için arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor

Baran Aslantaş'ın kullandığı otomobilin 21 Nisan'da Tunceli-Ovacık kara yolu Yoncalı köyü mevkisinde Munzur Çayı'na düşmesiyle sürücünün yanı sıra araçtaki Azad Demiral ve Mehmet Can Demiral suda kaybolmuştu. Ekipler, kayıp 3 kişinin bulunması için bölgede başlattıkları çalışmalar sırasında 6 Mayıs'ta sürücü Baran Aslantaş'ın, dün ise Mehmet Can Demiral'ın cansız bedenini sudan çıkarmıştı.

Diyarbakır'dan Tunceli'ye gelerek bulunduğu araçla düştüğü Munzur Çayı'nda kaybolan 21 yaşındaki Azad Demiral'ı arama-kurtarma çalışmalarında 20'nci güne gelindi.

21 Nisan tarihinde Baran Aslantaş'ın kullandığı otomobilin Munzur Çayı'na düşmesi sonucu kaybolan kişi için arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor - Resim : 1Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan'ın koordinesinde İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce (AFAD) yürütülen çalışmalara, jandarma, emniyet, belediye, itfaiye, sivil toplum kuruluşları ve gönüllü vatandaşlardan oluşan çok sayıda ekip katılıyor.

21 Nisan tarihinde Baran Aslantaş'ın kullandığı otomobilin Munzur Çayı'na düşmesi sonucu kaybolan kişi için arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor - Resim : 2Ekipler, Munzur Çayı'nın 35 kilometrelik alanı ve Uzunçayır Baraj Gölü'nün Mameki Köprüsü mevkisinde aramalarını yoğunlaştırıyor.

Çalışmalarda dron, bot ve row (su altı görüntüleme cihazı) kullanan ekipler, su altı ve yüzeyi ile kıyı kesimlerdeki kaya ve ağaç diplerini kontrol ediyor.

21 Nisan tarihinde Baran Aslantaş'ın kullandığı otomobilin Munzur Çayı'na düşmesi sonucu kaybolan kişi için arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor - Resim : 3Polis ve jandarma dalgıçlar da baraj gölünde belirledikleri alanlara dalış yaparak kayıp kişiyi bulmaya çalışıyor.

Tunceli
Afganistanlı 227 kaçak göçmen ülkelerine gönderildi Erzurum'da aile vahşeti! Kızını 28, eşini 14 kez bıçaklayarak katletti! Caninin savunması şoke etti Evlenmekten vazgeçince boğazını keserek öldürdü Gerçeğinden ayırt etmek zor