Adana'da bir sürücü geri yerine ileri vitese alınca otoparka düştü

Adana'da bir sürücü, aracını geri yerine ileri vitese taktı. Otomobil, 1,5 metre aşağıdaki otoparka düşerek başka bir otomobile çarptı, en sonunda dik halde durdu. Yaralanan sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle iki otomobilde de maddi hasar oluştu.

Geri, yerine ileri vitese takınca kaza yaptı.

Olay, öğle saatlerinde Adana merkez Sarıçam ilçesi Gültepe Mahallesi’nde meydana geldi. Bir sitenin otoparkında ismi açıklanmayan sürücünün, geri gitmek isterken ileri vitese alıp gaza bastığı otomobil, demir korkulukları aşıp 1.5 metre aşağıdaki otoparka düştü.

Adana'da bir sürücü geri yerine ileri vitese alınca otoparka düştü - Resim : 1

Otoparktaki başka bir otomobile çarpan araç, dik halde durdu. Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine gelen sağlık ekipleri, otomobilde yaralanan sürücüyü ambulansla hastaneye götürdü.

Adana'da bir sürücü geri yerine ileri vitese alınca otoparka düştü - Resim : 2

Kaza, çevredekiler tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Araç daha sonra çekici ile otoparktan çıkarıldı. Kaza nedeniyle iki otomobilde de maddi hasar oluştu.

Adana'da bir sürücü geri yerine ileri vitese alınca otoparka düştü - Resim : 3

Adana
Uyuyan babasını öldürdü Trafikte sopalı 'yol verme' kavgası! Şanlıurfa'da tüyler ürperten vahşet! Sokak ortasında kadın cinayeti Tartıştığı kadını arabaya bindirmeye çalıştı, polis müdahale etti!