Adana'da korkunç olay! Nişanlısının babasıyla tartışan genç başından vurularak öldürüldü

Tartışma silahlı kavgaya dönüştü, genç adam hayatını kaybetti. Adana'nın Ceyhan ilçesinde meydana gelen korkunç olayda, Sedat Yüksel henüz belirlenemeyen nedenlerle nişanlısının babası M.K. ile tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyerek kavgaya dönen tartışma sonucunda Yüksel, başından ve karnından vurularak yaşamını yitirdi. İşte korkunç olayın detayları...

Adana'da korkunç olay! Nişanlısının babasıyla tartışan genç başından vurularak öldürüldü

Adana Ceyhan'da meydana gelen korkunç olayda Sedat Yüksel ile nişanlısının babası M. K. arasında çıkan tartışmada silah ateşlendi.

Kavgada av tüfeğiyle vurulan Yüksel, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, cinayet şüphelisi K.K. ile kardeşi Y.K. gözaltına alındı.

Adana'da korkunç olay! Nişanlısının babasıyla tartışan genç başından vurularak öldürüldü - Resim : 1

NİŞANLISININ BABASIYLA TARTIŞTI

Gece saatlerinde gerçekleşen olayda Sedat Yüksel, iddiaya göre evlerinin önüne gittiği nişanlısının babası M.K. ile henüz bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışma çevredeki vatandaşların araya girmesiyle son buldu.

Adana'da korkunç olay! Nişanlısının babasıyla tartışan genç başından vurularak öldürüldü - Resim : 2

BAŞINDAN VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Kızının nişanlısına öfkelenen M.K., bu sırada evden aldığı av tüfeği ile Yüksel'e ateş açtı. Yüksel'in de tabancayla karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Çatışmada Yüksel, saçmaların isabet etmesiyle karnından ve başından vuruldu.

Adana'da korkunç olay! Nişanlısının babasıyla tartışan genç başından vurularak öldürüldü - Resim : 3

Yakınları tarafından ağır yaralı olarak Ceyhan Devlet Hastanesi’ne götürülen Yüksel, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yüksel'in cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Adana'da korkunç olay! Nişanlısının babasıyla tartışan genç başından vurularak öldürüldü - Resim : 4

Polis ekipleri cinayet şüphelisi M.K. ile kardeşi Y.K.'yı gözaltına altına alırken, silahlı kavgada kullanılan av tüfeği ile tabancaya da el koydu.

Adana'da korkunç olay! Nişanlısının babasıyla tartışan genç başından vurularak öldürüldü - Resim : 5

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

Adana'da korkunç olay! Nişanlısının babasıyla tartışan genç başından vurularak öldürüldü - Resim : 6

Kaynak: DHA

Adana
Kazara arkadaşını öldürdü 3 günlük bebeği kaçırdı Tedavi için hastaneye getirilen mahkum firar etti Yeğeni tarafından öldürüldü