Adıyaman'da meydana gelen deprem sonrası kurulan ve 1324 kişinin yaşadığı çadır kentte yangın paniği!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremler sonrası ağır hasar alan Adıyaman'da 1324 kişinin yaşadığı, eğitim ve etkinlikler için de kullanılmak amacıyla kurulan çadır kentte yangın çıktı! 3 çadır, çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale geldi.

Adıyaman'da meydana gelen deprem sonrası kurulan ve 1324 kişinin yaşadığı çadır kentte yangın paniği!

Adıyaman'ın Kayalık Mahallesi'nde 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından kurulan 270 çadırın bulunduğu Atasay Çadır Kenti'nde öğle saatlerinde yangın çıktı.

Adıyaman'da meydana gelen deprem sonrası kurulan ve 1324 kişinin yaşadığı çadır kentte yangın paniği! - Resim : 1Yangına ilk müdahaleyi çadır kentteki görevliler yaptı.

Adıyaman'da meydana gelen deprem sonrası kurulan ve 1324 kişinin yaşadığı çadır kentte yangın paniği! - Resim : 2 İhbar üzerine gelen itfaiye ekibinin çalışmasıyla yangın, kısa sürede söndürüldü.

Adıyaman'da meydana gelen deprem sonrası kurulan ve 1324 kişinin yaşadığı çadır kentte yangın paniği! - Resim : 3Yangında, eğitim ve etkinlik için kullanılan 3 çadır kullanılamaz hale geldi.

Adıyaman'da meydana gelen deprem sonrası kurulan ve 1324 kişinin yaşadığı çadır kentte yangın paniği! - Resim : 4Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Adıyaman'da meydana gelen deprem sonrası kurulan ve 1324 kişinin yaşadığı çadır kentte yangın paniği! - Resim : 5

Adıyaman'da meydana gelen deprem sonrası kurulan ve 1324 kişinin yaşadığı çadır kentte yangın paniği! - Resim : 6

Kaynak: DHA

Adıyaman deprem Kahramanmaraş
İşkenceye maruz kalan öğrencinin sözleri uyuşturucu çetesini çökertti! Sevgilisiyle kızını duşa sokmuştu! Flaş gelişme MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde lojistik sorumlusu paketlendi 150 milyon liralık vurgunu, göstermelik ayçiçek yağı fabrikasıyla yapmışlar