Adıyaman'da tartışığı babasının evi ve otomobilini ateşe verip tutuklandı

Adıyaman Besni'de yaşayan baba Sabri Kaya ile yurt dışında yaşayan Muhammed Kaya arasında bilinmeyen bir sebepten tartışma çıktı. Arbedenin ardından oğul Kaya, ailesinin yaşadığı evi ve aracı yakarak kaçtı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerin ardından şüpheli tutuklandı.

Adıyaman'da tartışığı babasının evi ve otomobilini ateşe verip tutuklandı

Bu dramatik olay, cuma günü gece saatlerinde Adıyaman Besni Ciritmeydan Mahallesi'nde gerçekleşti. Yurt dışında yaşadığı ve bayram tatili için ailesinin yanına geldiği öğrenilen Muhammed Kaya ile babası Sabri Kaya arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Muhammed Kaya, ailesinin yaşadığı 2 katlı müstakil ev ile sokakta park halinde olan babasına ait 34 CTP 78 plakalı otomobili benzin dökerek ateşe verdi.

Adıyaman'da tartışığı babasının evi ve otomobilini ateşe verip tutuklandı - Resim : 1

Alevleri görenlerin ihbarıyla gelen ekiplerin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Ev ve otomobilde hasar meydana gelirken, polis ekipleri sokaktaki güvenlik kamerasından şüphelinin Muhammed Kaya olduğunu tespit etti. Kısa sürede yakalanarak, gözaltına alınan Kaya, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Adıyaman'da tartışığı babasının evi ve otomobilini ateşe verip tutuklandı - Resim : 2
Yanan araç

Kaynak: DHA

Adıyaman
Mangal aşkı tarladan etti Fatma Şahin'in babası Mustafa Kıymık son yolculuğuna uğurlandı Salda Gölü'nde boğulan İlayda'nın annesinin feryadı yürekleri dağladı Kurban Bayramı'nın ağır bilançosu belli oldu