Afyonkarahisar'da kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

Afyonkarahisar'da kız kaçırma olayı yüzünden iki aile arasında yaklaşık 1 yıl önce başlayan husumet nedeniyle dün bıçaklı ve sopalı kavga çıktı. Çıkan arbede sonucu damat 21 yaşındaki damat M.Ç.Ç tarafından bıçaklanan 46 yaşındaki M.D hayatını kaybetti. Kavgada 4 kişi yaralandı.

Afyonkarahisar'da kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

İki ailenin birbirini katlettiği olay dün gece Afyonkarahisar Merkez'e bağlı İstiklal Mahallesi'nde meydana geldi. Yaklaşık 1 yıl önce evden kaçarak M.Ç.Ç ile evlenen 21 yaşındaki H.D, eşiyle yaşadığı anlaşmazlıklardan dolayı 3 ay önce babasının evine döndü. İki aile arasında bu nedenle husumet başladı. Dün gece baba M.D, arkadaşı B.T ile 03 AEM 782 plakalı araçla damadının evinin önüne gitti. Sokağının önünde servis bekleyen M.Ç.Ç'nin babası M.Ç ile karşılaşan M.D iddiaya göre dünürüne saldırdı.

DAMAT VE KARDEŞİ DE OLAYA KARIŞTI

Kavga seslerini duyarak evden çıkan M.Ç.Ç. ve kardeşi S.C.Ç. de kavgaya dahil oldu. Taraflar birbirlerine bıçak, sopa ve ayakkabı çekeceği ile saldırdı. Kavgada M.D. ve B.T. ile karşı taraftan M.Ç.Ç., babası M.Ç. ve kardeşi S.C.Ç. yaralandı. Yaralılar çağrılan ambulanslar ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ile çevredeki hastanelere kaldırıldı. Olay sonrası bölgeye gelen polis ekipleri bölgede detaylı çalışma yaptı. Ekipler, olayda kullanıldığı tespit edilen 2 bıçak, bir masat, bir ayakkabı çekeceği ve sopaya el koydu.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Hastanede tedaviye alınan yaralılardan M.D., yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. M.D.'nin, damadı M.Ç.Ç. tarafından bıçaklandığı tespit edildi. M.Ç.Ç., hastanedeki müdahalesinin ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Savcılık tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Afyonkarahisar'da kayınpederini bıçaklayarak öldürdü - Resim : 1

Kaynak: DHA

Afyonkarahisar
Defineciler tarihi yapılara zarar verdi Eşini ve kızını rehin aldı, polis bacağından vurdu İstasyondaki kasiyeri, market içinde bulunan polis kurtardı 1100 yıllık İncil bulundu!