Annesini ve kardeşini dövdü: Evdeki 4 kediyi öldürdü

Adıyaman Besni'de 26 yaşındaki Ahmet Kaçmaz, tartıştığı annesi Emine ve kardeşi M.K'yi dövüp, evde bulunan 4 tane kediyi bıçakla öldürdü. Olayın ardından gözaltına alınan şüpheli, tutuklandı.

Annesini ve kardeşini dövdü: Evdeki 4 kediyi öldürdü

Vahşet olay, 21 Temmuz cuma günü sabah sularında Adıyaman Besni Ali Erdemoğlu Mahallesi'nde gerçekleşti. Uyuşturucu bağımlısı olan ve annesi ile kardeşini darp ettiği için uzaklaştırma kararı bulunan Ahmet Kaçmaz, eve gelerek annesiyle tartıştı.

Uzaklaştırma kararını ihlal ederek girdiği evde para isteyen Ahmet Kaçmaz, bu talebine olumsuz yanıt veren annesi Emine ve kardeşi M..K.'yi dövdü. Kaçmaz, daha sonra evde beslenen 4 kediyi bıçakla öldürdü. Kavga sesini duyanların ihbarıyla eve gelen polis ekipleri Ahmet Kaçmaz'ı gözaltına aldı. Darbedilen anne ve oğlu ise hastanede ayakta tedavi edildi.

Emniyette yapılan sorgulamasında ailesi ile tartıştığını ve annesinin kendisini evden kovması üzerine kendisini kaybettiğini öne süren Kaçmaz, pişman olduğunu söyledi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kaçmaz, nöbetçi hakimlik tarafından; 'Kasten yaralama', 'Tehdit', 'Hakaret', 'Ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesi kanununa muhalefet' ve 'Hayvanları koruma kanununa muhalefet' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Annesini ve kardeşini dövdü: Evdeki 4 kediyi öldürdü - Resim : 1

Kaynak: DHA

Adıyaman
Bıçaklı kavga Yolda dans ettiler KPSS'ye geç kalanlar Kızların kavgası kamerada