Antalya'da tatile gelen Furkan "gürültü" kavgasında öldürüldü

Antalya'da tatil için ilk kez şehir dışına çıkan 18 yaşındaki Furkan Tekin 'gürültü' sebebiyle çıkan kavgada kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Tekin'in cenazesi Diyarbakır Yenişehir'e defnedilecek.

Hayatın bir anda değişebileceğini gördüğümüz olay, 11 Temmuz günü saat 03.30 sularında Antalya Muratpaşa Altındağ Mahallesi 153 Sokak'ta meydana geldi. Diyarbakır'dan tatil için Antalya'daki kuzeninin yanına giden Furkan Tekin, otomobilde arkadaşlarıyla oturuyordu.

Bu esnada iddiaya göre, "gürültü" sebebiyle bir grupla tartıştı. Çıkan kavgada Tekin kalbinden, Emre Ercan Kan ise kolundan ve boynundan bıçaklandı. Zanlılar kaçarken, arkadaşları Tekin'i araç ile Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Tüm müdahalelere rağmen Furkan Tekin kurtulamadı. Ercan Kan ise ayakta tedavi edildi.

İLK KEZ ŞEHİR DIŞINDA

Çalışma başlatan polis, hastanede Tekin'in arkadaşlarının ifadesini aldı. Tekin'in ilk kez şehir dışına çıktığını belirten arkadaşları, ifadelerinde; otomobilde oturdukları sırada 3-4 kişinin 'gürültü yapıyorsunuz' diyerek kendileri ile tartıştıklarını, daha sonra Furkan'ı kalbinden bıçaklayıp, kaçtıklarını söyledi.

Tekin cenazesi, sabah saatlerinde morgdan alındı. Cenaze, Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde defnedilecek. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Antalya'da tatile gelen Furkan "gürültü" kavgasında öldürüldü - Resim : 1

Kaynak: DHA

Antalya Diyarbakır
Haber alınamıyordu! Ölü olarak bulundu Evlerinde ölü bulunan ana-oğulun vefat sebebi yürekleri burktu Bir araç 150 metreden denize uçtu Devlet görevlisi yalanıyla yüzlerce kişiye vurgun!