Ataşehir'de bir restoran baca kısmından yandı! Alev alan bina görüntülendi

Ataşehir'de bulunan 5 katlı binanın en alt katındaki restoranda yangın çıktı. Kısa sürede büyüyerek üst katlara sıçrayan yangın nedeniyle binadakiler tahliye edildi. Yangının çıktığı bina havadan görüntülendi. İşte detaylar...

Ataşehir'in Kayışdağı mahallesinde 5 katlı binanın en alt katında bulunan restoranda henüz belirlenemeyen nedenlerle yangın çıktı.

Çıkan yangın kısa sürede büyüyerek üst katlara ve yan tarafta bulunan binalara sıçradı. Yangın nedeniyle binada bulunanlar tahliye edildi. 

Ataşehir'de bir restoran baca kısmından yandı! Alev alan bina görüntülendi - Resim : 1

KISA SÜREDE BÜYÜDÜ

Ataşehir'de bir restoranın baca kısmında çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek üst katlara ve yan tarafta bulunan bir başka apartmana sıçradı. Apartmanda bulunan bir yatalak hasta dumandan etkilenirken, yangının çıktığı binanın üst katında bulunanlar da tahliye edildi. Yangının çıktığı bina havadan görüntülendi.

Ataşehir'de bir restoran baca kısmından yandı! Alev alan bina görüntülendi - Resim : 2

Ataşehir'de Kayışdağı Mahallesi Baysal Sokak üzerinde yaşanan olayda, henüz bilinmeyen bir nedenle restoranın baca kısmında yangın çıktı.

Ataşehir'de bir restoran baca kısmından yandı! Alev alan bina görüntülendi - Resim : 3

Bacadan yükselen alevler binanın üst katlarına ve yan taraftaki apartmana sıçradı.

Ataşehir'de bir restoran baca kısmından yandı! Alev alan bina görüntülendi - Resim : 4

İhbar üzerinde adrese gelen polis ekipleri sokak üzerinde güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleriyse yangına müdahale etti. Yangının çıktığı binada bulunanlar tahliye edildi.

Ataşehir'de bir restoran baca kısmından yandı! Alev alan bina görüntülendi - Resim : 5

YATALAK HASTA MAHSUR KALDI

Yangının sıçradığı apartmanda mahsur kalan yatalak hasta ise itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Ataşehir'de bir restoran baca kısmından yandı! Alev alan bina görüntülendi - Resim : 6

Yangın ekiplerin müdahalesi ile söndürüldü. Yangın esnasında paniğe kapılan mahalle sakinleri, sokağa döküldü.
Yangının çıktığı bina havadan görüntülendi.

Ataşehir
Canlı yayın ihbar kabul edildi! 59 gündür alıkonulan kadın bulundu Kayıp ekonomist Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! Sulama depoları boşaltıldı Kuzenini ve eşini arabayla ezdi! O anlar kamerada 58 kilo uyuşturucu ele geçirildi