Bağcılar'da film sahneleri gibi bir çatışma anı kameralara yansıdı

İstanbul Bağcılar'daki bir hurdacı önünde silahlı çatışma çıktı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda, polis ekipleri çatışmaya giren bir kişiyi gözaltına aldı. Arbede ortasında kalan esnaf Mahsun Elalmış, "Kurşun bana gelebilirdi" dedi. Kaçan 3 şüpheli için yakalama çalışması başlatıldı.

Bağcılar'da olduğu için şaşırmayacağımız olay, 7 Temmuz günü sabah saatlerinde 100. Yıl Mahallesi'ndeki bir hurdacının önünde meydana geldi. Bu dükkanda çalıştığı öğrenilen 3 kişi ile onlayın yanına gelen motosikletli bir kişi arasında iddiaya göre uyuşturucu satışı anlaşmazlığından kaynaklı tartışma çıktı.

Bağcılar'da film sahneleri gibi bir çatışma anı kameralara yansıdı - Resim : 1

Taraflar hemen sonrasında silahlarını çekerek çatışmaya başladı. Birbirlerine ateş edip kaçmalarının ardından, polis ekipleri kısa süre içinde olay yerine intikal etti. Silahlı çatışmayı devam ettirmek için olay yerinde bekleyen şüpheliler, polisi görünce kaçtı.

Bağcılar'da film sahneleri gibi bir çatışma anı kameralara yansıdı - Resim : 2

Kovalamacanın ardından emniyet güçleri, bir kişiyi silahıyla birlikte yakaladı. Çatışmaya karışan 3 kişi de kaçtı. Polis ekipleri kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Bağcılar'da film sahneleri gibi bir çatışma anı kameralara yansıdı - Resim : 3

"KURŞUN BANA GELEBİLİRDİ"

Çatışmanın ortasında kalan esnaf Mahsun Elalmış da o anları anlattı. Hurdacının olduğu bölgede işyeri bulunan Elalmış, "Dün sabah saat 8 civarında ben buradaydım. 3 kişi hurdacıdan çıkıyor bir kişi de motosikletle buraya geliyor. Kendi aralarında hasımlık mı var uyuşturucu muhabbeti mi var bilmiyorum tartışıp sonra bir birbirlerine ateş ederek çatışıyorlar. Ben o sırada arabanın içindeydim, Allah muhafaza. Bir mermi arabaya geliyor. 30 santim ileri gitse o kurşun bana gelebilirdi. Burası kalabalık bir cadde, günde bin kişi geçiyor. Herhangi bir insana da denk gelebilirdi, yaralanma ve ölüm de olabilirdi. Türk polisine teşekkür ediyorum hızlı bir şekilde geldiler bir kişiyi suçüstü yakaladılar. Korkmadan direkt şahsın üzerine gidiyor. Dün gece de zabıta ekipleri geldi burayı süresiz bir şekilde kapattılar ruhsat olmadığından dolayı. Yine çalışmaya devam ediyorlar" diye konuştu.

Bağcılar'da film sahneleri gibi bir çatışma anı kameralara yansıdı - Resim : 4
Mahsun Elalmış

O ANLAR KAMERADA

Şüphelilerin birbirleriyle çatıştıkları anlar güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi. Görüntülerde park halindeki iki aracın arasında toplanan 4 kişi kısa süre sonra silahlarını çıkarıp çatışmaya başlıyor. Daha sonradan olay yerine gelen bir polis silahlı bir kişiyi yakalayarak gözaltına alıyor.

Bağcılar'da film sahneleri gibi bir çatışma anı kameralara yansıdı - Resim : 5

Kaynak: DHA

İstanbul Bağcılar
Bir çocuğun hırsızlık yaptığı anlar kamerada Bakan Şimşek'in hocasına ait iz aranıyor Makas atarken yakalanan sürücüden polise şok sözler Yüzlerce kilo sebze yola savruldu