Bahçelievler D-100 karayolunda 2 otomobil ve 1 yol yardım aracı kazaya karıştı! Ölü ve yaralılar var

Bahçelievler D-100 karayolunda meydana gelen olayda, 2 otomobil ve 1 yol yardım aracının karıştığı kazada, 3 kişi yaralanırken, otomobilin içinde sıkışan yolcu Suat K. hayatını kaybetti. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edilirken karayolunda yoğun araç trafiği oluştu.

D-100 karayolu Bahçelievler mevkii Ankara İstikametinde saat 00:30 sıralarında iddiaya göre, makas atarak ilerleyen ve plakası henüz belirlenemeyen otomobil, diğer şeritteki 2 otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesine neden oldu. Direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobillerden biri, o sırada emniyet şeridinde bulunan ve arızalı bir araca müdahale eden yol yardım ekibinin aracına arkadan çarptı.

Bahçelievler D-100 karayolunda 2 otomobil ve 1 yol yardım aracı kazaya karıştı! Ölü ve yaralılar var - Resim : 1Çarpmanın etkisiyle otomobil içinde sıkışan sürücü ağır yaralanırken, yolcu Suat K. kaza yerinde hayatını kaybetti.

Bahçelievler D-100 karayolunda 2 otomobil ve 1 yol yardım aracı kazaya karıştı! Ölü ve yaralılar var - Resim : 2Araçta sıkışan yaralı sürücü, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Bariyerlere çarpan diğer otomobil ise şeritte ters döndü.

Bahçelievler D-100 karayolunda 2 otomobil ve 1 yol yardım aracı kazaya karıştı! Ölü ve yaralılar var - Resim : 32 otomobil ve 1 yol yardım aracının karıştığı kazada, emniyet şeridinde bulunan yol yardım ekibinden 2 kişi yaralandı.

Bahçelievler D-100 karayolunda 2 otomobil ve 1 yol yardım aracı kazaya karıştı! Ölü ve yaralılar var - Resim : 4İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar kaza yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Bahçelievler D-100 karayolunda 2 otomobil ve 1 yol yardım aracı kazaya karıştı! Ölü ve yaralılar var - Resim : 5Öte yandan, kaza sonrası kısa süreli olarak trafiğe kapanan D-100 karayolu ise hasarlı araçların kaldırılması ile tekrardan trafiğe açıldı.

Bahçelievler D-100 karayolunda 2 otomobil ve 1 yol yardım aracı kazaya karıştı! Ölü ve yaralılar var - Resim : 6Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bahçelievler D-100 karayolunda 2 otomobil ve 1 yol yardım aracı kazaya karıştı! Ölü ve yaralılar var - Resim : 7

Kaynak: DHA

Bahçelievler
Urfi Çeyinkaya davasında yeni gelişmeler ortaya çıktı! 11 ilde hacker operasyonu: 16 tutuklama Böylesi anca filmlerde olur! Polis kılığına girip... Uçurumdan yuvarlandı