Başakşehir'de bir şahıs, sevgilisini rahatsız ettiği gerekçesiyle başka bir adamı öldürdü

İstanbul Başakşehir'de 21 yaşındaki Enes Beyhan, sosyal medyadan kız arkadaşına mesaj atan M.T. ile telefonda tartıştı. Münakaşa, tarafların bir sokakta buluşmasıyla kavgaya dönüştü. Buluşma noktasına M.T., arkadaşı İ.T. ile geldi. Taraflar arasında çıkan bıçaklı kavgada Enes Beyhan hayatını kaybederken yaralanan M.T. ile İ.T. ise tedavilerinin ardından gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Kıskançlık krizinin cinayete dönüştüğü olay, 12 Eylül tarihinde İstanbul Başakşehir Necati Coşan Caddesi'nde meydana geldi. Enes Beyhan sosyal medya üzerinden kız arkadaşına mesaj atan 19 yaşındaki M.T.'yi telefonla aradı.

İkili arasında telefonda sözlü tartışma yaşandı. Sözlü tartışma sonrası taraflar, mahallede bir sokakta buluştu. Buluşma noktasına M.T., arkadaşı 22 yaşındaki İ.T. ile birlikte geldi. Burada buluşan tarafların sözlü tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü.

Başakşehir'de bir şahıs, sevgilisini rahatsız ettiği gerekçesiyle başka bir adamı öldürdü - Resim : 1

Kavga esnasında Enes Beyhan, karşı taraftan ise İ.T. ve M.T. yaralandı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Yaralılardan Enes Beyhan hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Tedavilerinin ardından Beyhan'ı bıçaklayan şüpheliler M.T. ile İ.T. ise gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Başakşehir'de bir şahıs, sevgilisini rahatsız ettiği gerekçesiyle başka bir adamı öldürdü - Resim : 2

İstanbul Başakşehir
5 araç kazaya karıştı: Bebek yaralı Ayhan Bora Kaplan suç makinesi çıktı! Küçük kızı otobüste taciz etme anı kamerada Kardeşini ve eşini öldürdü