Başakşehir'de yağmur dolayısıyla vatandaşlar kütüphanede mahsur kaldı: O anlar kamerada

İstanbul'un kuzey bölgesinde başlayan şiddetli yağış, birçok korkunç manzaraya sebep oldu. Başakşehir Millet Kütüphanesi'nde bulunan vatandaşlar orada yaşanan sel sebebiyle mahsur kaldı. O anlar kameraya yansıdı.

İstanbul'un kuzey ilçeleri olan Arnavutköy ve Başakşehir'de şiddetli yağış ve şimşek görüldü. Birçok yerde yağmurdan dolayı su baskınları görülürken, en acı görüntüler bir kütüphaneden geldi. 

Başakşehir Millet Kütüphanesi, yaşanan su baskınlarından nasibini aldı. İçeride bulunan birçok vatandaş orada mahsur kalırken, acil yardım bekleniyor. Cep telefonu kamerasına yansıyan o anlar sosyal medyada viral oldu.

"TÜM VATANDAŞLAR TAHLİYE EDİLDİ"

Konuya ilişkin Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kuvvetli yağış nedeniyle Başakşehir Millet Kıraathanemizde yaşanan su baskını sonrasında tüm vatandaşlarımız tahliye edilmiştir. Belediyemizde misafir ettiğimiz komşularımız, servislerimizle evlerine bırakılacaktır. Ekiplerimizin ilçe genelindeki çalışmaları devam ediyor" ifadelerine yer verdi.

İstanbul Başakşehir Arnavutköy
76 kilo eroini bir köpek buldu Gerginlikte son seviye Minibüs ile traktör çarpıştı: Çok sayıda yaralı var 16 yaşındaki kız aylarca akıl almaz işkencelere maruz kaldı