Batman'da Hasankeyf yolunda trafik kazası: 7 yaralı

Batman-Hasankeyf karayolunda 2 otomobilin çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Batman'da Hasankeyf yolunda iki araç çarpıştı. Meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Batman'da Hasankeyf yolunda trafik kazası: 7 yaralı - Resim : 1

Edinilen bilgiye göre, Batman-Hasankeyf karayolunda Hasankeyf’ten gelmekte olan 58 FV 272 plakalı otomobil ile 52 ZA 464 plakalı otomobil Kılıç köyü mevkiinde çarpıştı.

Batman'da Hasankeyf yolunda trafik kazası: 7 yaralı - Resim : 2

Çarpışmanın etkisiyle bir otomobilin lastikleri yerinden çıkarken otomobil refüjün üzerine çıktı. Kazada iki araçta bulunan toplam 7 kişi yaralandı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Batman'da Hasankeyf yolunda trafik kazası: 7 yaralı - Resim : 3

Yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Batman'da Hasankeyf yolunda trafik kazası: 7 yaralı - Resim : 4

Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Batman'da Hasankeyf yolunda trafik kazası: 7 yaralı - Resim : 5

Kaynak: İHA

Batman
Ağaç işleme fabrikasında yangın Poşetten çocuk cesedi çıktığı iddiası Cinayet delili 10 ton çöp içinde arandı Namaz kılmak bahane: İmamın motorunu çaldı!