Bayrampaşa'da acı olay: Küçük çocuk tüfekle oynarken arkadaşını vurdu

İstanbul Bayrampaşa'da 14 yaşındaki Mikail Bedirhan E. tüfekle oynarken elindeki silah ateş aldı. Saçmalar, 16 yaşındaki Mert Cesur'un başına isabet etti. Ağır yaralanan Cesur, olay yerinde hayatını kaybetti. Polislerin olayla ilgili çalışmaları sürüyor.

Silahla şaka olmayacağını bir kez daha gördüğümüz bu acı olay, İstanbul Bayrampaşa'da gerçekleşti. İddialara göre Mert Cesur, 14 yaşındaki Mikail Bedirhan E. ile dün akşam saatlerinde Muratpaşa Mahallesi Akın Sokak'ta oturan arkadaşları Yusuf Samet T'nin evine gittiler. Evde yalnız olan çocuklar, Yusuf'un ağabeyine ait olan ruhsatlı tüfekle oynamaya başladı. Bu sırada Mikail'in elindeki tüfek ateş aldı. Çıkan saçmalar, Mert Cesur'un başına isabet edince, 16 yaşındaki çocuk ağır yaralandı. Cesur, olay yerinde hayatını kaybetti.

Bayrampaşa'da acı olay: Küçük çocuk tüfekle oynarken arkadaşını vurdu - Resim : 1

Mert Cesur'un cenazesi incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Göz altına alınan Mikail Bedirhan E, emniyete götürüldü.

Bayrampaşa'da acı olay: Küçük çocuk tüfekle oynarken arkadaşını vurdu - Resim : 2
Hayatını kaybeden Mert Cesur

Kaynak: Ajanslar

Bayrampaşa İstanbul
Şehit polisi, meslektaşı vurdu! Zeytinburnu'nda kaçak göçmen baskını: 212 bin lira Kağıthane'de otomobil ile cip çarpıştı: 5 yaralı Tekirdağ'da 22 milyon liralık ceza!