Diyarbakır'da bir kamyonet ile otomobil motosiklete çarptı! Kurye son anda kurtuldu: 4 kişi yaralandı

Diyarbakır'da kırmızı ışıkta geçen sürücünün kamyoneti, kavşaktan geçen otomobille çarpıştı. Çarpışan araçlar, karşı yöne doğru geçerek orada bekleyen motora çarptı. Motokurye son anda kendini kurtarırken, 4 kişi yaralandı.

Diyarbakır'da bir kamyonet ile otomobil motosiklete çarptı! Kurye son anda kurtuldu: 4 kişi yaralandı

Diyarbakır'da kırmızı ışıkta geçen sürücünün kullandığı kamyonet, kavşaktan dönen otomobille çarpıştı. Çarpışan araçlar, karşı yöne geçerek ışıklarda bekleyen motokuryeye çarptı. 4 kişi yaralandı.

Diyarbakır'da bir kamyonet ile otomobil motosiklete çarptı! Kurye son anda kurtuldu: 4 kişi yaralandı - Resim : 1

Kaza, akşam saatlerinde Yenişehir ilçesi Üçkuyu Kavşak’ta meydana geldi. M.T. yönetimindeki 34 DL 9602 plakalı kamyonet, iddiaya göre, sürücüsünün kırmızı ışık ihlali yapması sonucu kavşakta, S.K.'nın kullandığı 21 AAE 484 plakalı otomobille çarpıştı.

Diyarbakır'da bir kamyonet ile otomobil motosiklete çarptı! Kurye son anda kurtuldu: 4 kişi yaralandı - Resim : 2

Kamyonet ve otomobil, çarpışmanın şiddetiyle önce refüje sonra da ışıklarda bekleyen 21 ACH 732 plakalı motokurye İ.O.’nun motosikletine çarptı. Sürücü İ.O. son anda motosikletten atlayıp ezilmekten son anda kurtulurken, kazada kamyonet ve otomobil ile motokurye sürücüsü olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı.

Diyarbakır'da bir kamyonet ile otomobil motosiklete çarptı! Kurye son anda kurtuldu: 4 kişi yaralandı - Resim : 3

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak, tedaviye alındı. 

Kazayla ilgili başlatılan inceleme sürdürülüyor.

Diyarbakır'da bir kamyonet ile otomobil motosiklete çarptı! Kurye son anda kurtuldu: 4 kişi yaralandı - Resim : 4otomobil-mo-qrts.jpg" alt="" width="1600" height="900" />

Diyarbakır
Anadolu Otoyolu'nda kaza: Ölü ve yaralılar var Konya'da trafik kazası: Çok sayıda ölü var İstanbul'da göçmen kaçakçılarına operasyon! 15 ilde Narkogüç Operasyonu