Edirne'de silahlı çatışma: Oğul öldü, babası yaralandı

Edirne'de silahlı kavga çıktı. Arbede sonucu bir kişi hayatını kaybetti, babası ise ağır yaralandı. Polis ekipleri, kısa sürede olayın şüphelileri olan O.B. ile E.B’yi yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Edirne'de çıkan silahlı çatışma sonrası baba yaralanırken, oğlu hayatını kaybetti.

Edirne'de silahlı çatışma: Oğul öldü, babası yaralandı - Resim : 1

Olay, Edirne’nin Umurbey Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kardeş olan O.B. ve E.B. ile A.P. ve oğlu T.P. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Edirne'de silahlı çatışma: Oğul öldü, babası yaralandı - Resim : 2

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu E.B. tüfekle, baba A.P. ve oğlu T.P.’yi yaraladı.

Edirne'de silahlı çatışma: Oğul öldü, babası yaralandı - Resim : 3

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Edirne'de silahlı çatışma: Oğul öldü, babası yaralandı - Resim : 4

Tedavi altına alınan yaralılardan T.P. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, baba baba A.P’nin ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Edirne'de silahlı çatışma: Oğul öldü, babası yaralandı - Resim : 5

Polis ekipleri, kısa sürede olayın şüphelileri olan O.B. ile E.B’yi yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Edirne'de silahlı çatışma: Oğul öldü, babası yaralandı - Resim : 6

Kaynak: İHA

Edirne
Arkadaşını 27 yerinden bıçakladı İzmir'de uyuşturucu operasyonu! 43 kişi tutuklandı Seyir halindeki araç alev alev yandı! Eski sevgili dehşet saçtı! 2 çocuk annesi kadını öldürüp annesini yaraladı