Erzincan'da bir çocuk bahşiş almak isterken gelin arabasının altında kaldı

Erzincan'da bir çocuk gelin arabasının önüne geçerek bahşiş almak için ölümüne mücadele verdi. Arabanın kaputuna çıkarak bahşiş almaya çalışan çocuk, aracın altında ezilerek yaralandı. O anlar kameralara yansıdı.

Yaz aylarında Erzincan'da düğün sayısı artarken, oluşturulan konvoyların önünü keserek bahşiş kapmaya çalışan çocuklar tehlikeye yaratıyor. Düğün sahipleri bu durumdan rahatsız olduğunu ifade ederken Erzincan'da gelin arabasının altına giren bir çocuk yaralandı.

Erzincan'da bir çocuk bahşiş almak isterken gelin arabasının altında kaldı - Resim : 1

Olay, merkez Erzincan - Erzurum kara yolu üzeri Terzibaba kavşağında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, düğün konvoyunun önünü kesmek için 7 çocuk koşarak gelin arabasına hücum etti. Gelin arabasının kaputuna çıkarak ısrarla bahşiş kapmaya çalışan 11 yaşındaki çocuk düşerek aracın altında ezildi.

Erzincan'da bir çocuk bahşiş almak isterken gelin arabasının altında kaldı - Resim : 2

Kaza üzerine diğer çocuklar kaçarak uzaklaşırken yaralanan çocuk ambulansla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırıldı. Çocuğun bacaklarında kırık olduğu öğrenildi. Olay anı çevredeki bir işyerini güvenlik kamerasına an be an yansıdı.

Erzincan'da bir çocuk bahşiş almak isterken gelin arabasının altında kaldı - Resim : 3

Öte yandan vatandaşlar düğün konvoyunun önünü kesen çocukların trafiği tehlikeye düşürdüklerini kaydederek ailelerin bu konuda daha duyarlı olması gerektiğini belirttiler. 

Erzincan'da bir çocuk bahşiş almak isterken gelin arabasının altında kaldı - Resim : 4

Kaynak: İHA

Erzincan
Eşini ve çocuğunu katletti! Boş yolu paylaşamadılar Eski eşini sokak ortasında öldürdü 7,5 saat boyunca sakin kalıp yüzerek boğulmadı