Erzurum'da dehşet verici olay: Araba dereye uçtu!

Artvin'in Borçka ilçesine gitmek üzere Erzurum/Oltu'ya bağlı Kayaaltı Mahallesi'nden yola çıkan bir araba, çamurun bulunduğu yolda kayarak Anzav Deresi'ne yuvarlandı. Kazada Ahmet Gözütok (74) hayatını kaybederken, Veysel Gözütok (67) yaralandı.

Erzurum'da dehşet verici olay: Araba dereye uçtu!

Baba tarafından kuzen olan kişileri ayıran bu kaza asfalt olmayan bir yolda sabah saatlerinde meydana geldi. Amca çocukları Ahmet ve Veysel Gözütok, motor tamirine gitmek için yola çıktı. 25 NC 964 plakalı aracın şoförü Ahmet Gözütok'tu. Artvin'e bağlanan yol, yağmur sebebiyle çamurlaşmıştı. Bu yüzden otomobil kayarak Anzav Deresi'ne yuvarlandı. Yaklaşık 25 metre yükseklikten ters bir biçimde dereye düşen aracın sürücüsü Ahmet Gözütok hayatını kaybetti, Veysel Gözütok yaralandı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, hayatını kaybeden şoförü araçtan çıkararak Oltu Devlet Hastanesi morguna kaldırdı. Kazayı yaralı olarak atlatan Veysel Gözütok, acil serviste tedavi altına alındı.

YOL İÇİN ÇOK KEZ ŞİKAYET YAPILDI

Kazaya yakın bölgede yaşayan vatandaşlar, yıllardır yolun iyileştirilmemesinden şikayet etti. Elmadüzü Mahalle Muhtarı Mevlüt Akşam, yolun iyileştirilmesi için çok kez dilekçe verdiğini belirterek,

"Yıllardan beri yolun yapılmasını istiyoruz. Şimdiye kadar verdiğimiz dilekçeler cevapsız kaldı"

dedi.

Kaynak: DHA

Artvin Erzurum
İstanbul/Beyoğlu'nda dramatik olay: 1 ölü! 'Katil Yosun' Karadeniz'de! Zehirli böcek türleri arasında yer alıyor! Uğur böceği örümceği görüldü İnfial yaratan olayda Yusuf Ziya Gümüşel'den karşı atak