Esenyurt'ta kanlı karı koca kavgası! Çocuklarının önünde eşine yaptıkları kan dondurdu

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde karısıyla tartışan koca, karısını çocuklarının gözü önünde peş peşe bıçakladı. Çocukların feryatlarını duyarak olaya müdahale eden komşular kanlar içerisinde kalan kadını müdahale ederken, kadın ağır yaralı halde hastaneye kaldırıldı. Koşarak evden kaçan adamın da emniyet güçleri tarafından yakalandığı ortaya çıktı.

Esenyurt'ta kanlı karı koca kavgası! Çocuklarının önünde eşine yaptıkları kan dondurdu

Kan donduran olay, saat 12.00 sularında Esenyurt Çınar Mahallesi’nde gerçekleşti. İddiaya göre Rojin Ç. ile Yunus Ç. çifti daha önce pek çok kez olduğu gibi sabah sularında tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönerken, gözü dönmüş koca çocuklarının gözü önünde mutfaktan aldığı bıçakla eşine saldırmaya başladı. Pek çok kez savurduğu bıçak darbelerinin ardından yere yığılan kadın kanlar içerisinde kalırken, Yunus Ç. koşarak evden kaçtı.

SAĞLIK DURUMU KRİTİK

Çocukların “Anne” diyerek çığlık atmasından sonra koşarak daireye giren komşular durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından Rojin Ç.’yi hastaneye kaldırırken, polis olayla ilgili çalışma başlattı. Kısa süre içerisinde yakalanan Yunus Ç. gözaltına alınırken, yaralı kadının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

'ÇIĞLIKLARINI DUYUNCA DAİREYE GİRDİK'

Çocukların çığlık seslerini duymasıyla kadına yardıma koşan Cihat Kaplan, “Karı koca arasında sürekli tartışma yaşanıyordu, anlaşamıyorlardı. Hatta bazı zamanlar komşular rahatsız olup çifti uyarıyordu. Sabah saatlerinde de şiddetli bir tartışma yaşandı. O sırada kadını bıçaklamış. Çocukların ‘Anne, anne’ diye çığlıklarını duyunca daireye girdik ve hemen kadına müdahale ettik fakat kadının durumu ciddiydi. 10-15 yerinden bıçak darbesi almıştı. Biz geldiğimizde zaten adamda kaçmıştı. Hemen müdahale ettik kadına, ambulansı aradık. Karnında, sırtında, dirseklerinde yaralar vardı. Bize yaralarının olduğu yerleri gösterdi, komşular olarak yaralara tampon yaptık” diyerek yaşanan olayı anlattı.

İstanbul'da ormanda korkunç olay kamerada! Ateş başında sohbet ederken yanarak can verdi Her satırı vahşet! Arkadaşını katledip streçe sardı, sevgilisini 21 gün tecavüz etti Türkiye'nin gündemine oturan tekel baskınında sıcak gelişme! 4 zanlı için istenen ceza belli oldu İki araç çarpıştı: 3 yaralı