Eskişehir'de 2 tane belediye otobüsü ile karavan çarpıştı: 14 yaralı

Eskişehir'de 2 tane belediye otobüsü ile 1 karavan çarpıştı. Kazada 3 araç da kullanılmaz hale gelirken, Eskişehir-Afyonkarahisar yolu kısmi olarak trafiğe kapandı. Olay yerinde ise 2'si ağır 14 kişi yaralandı. Otobüslerde az yolcu olması büyük bir faciayı önlerken, adeta can pazarı yaşandı.

  • Eskişehir'de 2 belediye otobüsü ile 1 karavanın karıştığı trafik kazasında 2'si ağır 14 kişi yaralandı.

Eskişehir'de 2 tane belediye otobüsü ile karavan çarpıştı: 14 yaralı - Resim : 1

  • Savrulan 26 EBB 179 plakalı halk otobüsü, karşı şeritten gelen Aykut B. idaresindeki 06 CRJ 562 plakalı karavana ve Hüseyin Ş. idaresindeki Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne ait 26 BL 511 plakalı halk otobüsüne çarptı.

Eskişehir'de 2 tane belediye otobüsü ile karavan çarpıştı: 14 yaralı - Resim : 2

  • Kazada yaralanan 14 kişi, 112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı. Otobüslerde az yolcu olması büyük bir faciayı önlerken, adeta can pazarı yaşandı.

Eskişehir'de 2 tane belediye otobüsü ile karavan çarpıştı: 14 yaralı - Resim : 3

  • Hastaneye kaldırılan yaralılardan, 26 EBB 179 plakalı otobüsün sürücüsü Özgür Metin Y.'nin ve aynı otobüste yolcu olarak bulunan Veli A.'nın durumlarının kritik olduğu öğrenildi.

Eskişehir'de 2 tane belediye otobüsü ile karavan çarpıştı: 14 yaralı - Resim : 4

Kaynak: İHA

Eskişehir
Otomobilin çarptığı bisikletli öldü Kaçırılan 46 sikke ele geçirildi Otomobil tabelaya çarptı, sürücü öldü Evi terk eden zihinsel engelli genç aranıyor