Evde oturduğu sırada dışarıdan gelen kurşunun hedefi olan ve ağır yaralanan Suriye vatandaşı genç hayatını kaybetti

27 yaşındaki Suriye vatandaşı Muhammed Mahluf İzmir Karabağlar’da bulunan evinde bilgisayar oynadığı sırada tabanca ile ateş edilmesi sonucu camdan giren kurşun ile sırtından yaralandı. Kanlar içerisinde yere yığılan Mahluf olay yerinde hayatını kaybetti. Olaya yönelik soruşturma devam ediyor.

Dün saat 23.30 sıralarında meydana gelen olay Sarıyer Mahallesi 5714/3 sokakta bulunan iki katlı evin ikinci katında meydana geldi. Suriye vatandaşı Mahluf, evde arkadaşlarıyla bilgisayar oyunu oynadığı sırada, sokaktan geçen ve kimliği henüz belirlenemeyen şüpheli ya da şüphelilerin açtığı kurşunun camdan girerek sırtına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı. Muhammed Mahluf kanlar içerisinde yere yığılırken arkadaşlarının durumu ihbar etmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı kontroller sonucu Mahluf’un hayatını kaybettiğini bildirirken, polis ekipleri yaşanan olayla ilgili inceleme başlattı. Çevredeki vatandaşların ve o sırada Mahluf’la birlikte evde bulunan arkadaşlarının ifadesini alan polis ekipleri, Mahluf'un ölmesine neden olan tabancayı kim yada kimlerin ateşlediğini bulmak ve kimliklerini tespit etmek için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldığı öğrenildi.  
Mahluf'un cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

Kaynak: Ajanslar