Film sahnelerini aratmayan olay! Ataşehir'de nefes kesen anlar... "Öndeki aracı takip et"

İstanbul Ataşehir'de meydana gelen olayda polis memurunun 'dur' ihtarın uymayan sürücü, kısa bir süre sonra yakalandı. Yoldan geçen motokuryeyi durduran Komiser Yardımcısı Çetin Gülen, "öndeki aracı takip et" diyerek film gibi bir olaya imza attı. Motokurye ile beraber kaçan aracı takip eden Komiser Yardımcısı, araç sahibini aracından indirdi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Komiser Yardımcısı Çetin Gülen'e ve motokuryeye teşekkür etti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bugün İstanbul Ataşehir’de yaşanan olayla ilgili olarak Komiser Yardımcısı Çetin Gülen ve motokuryeyi tebrik etti.

Film sahnelerini aratmayan olay! Ataşehir'de nefes kesen anlar... "Öndeki aracı takip et" - Resim : 1

Bakan Yerlikaya, Ataşehir’de meydana gelen olayla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

Film sahnelerini aratmayan olay! Ataşehir'de nefes kesen anlar... "Öndeki aracı takip et" - Resim : 2

“Bu sahne bir sinema filminde değil İstanbul Ataşehir’de yaşandı. Bir vatandaş, bir sürücü tarafından kendisine silah çekildiği şikayetinde bulundu. Bölge Amirimiz Komiser Yardımcısı Çetin Gülen, söz konusu aracı durdurmak istedi ancak sürücü durmayarak yoluna devam etti. Komiser yardımcımız emniyet aracı ters istikamette kaldığı için bu kez bir kurye motosikletini durdurdu ve peşinde olduğu aracı yakaladı. Olayla ilgili adli işlemler devam ediyor. Görevini layıkıyla yerine getiren Komiser Yardımcımız Çetin Gülen’i tebrik ediyorum. Polisimize yardımcı olan motorlu kurye sürücümüze teşekkür ediyorum”

Film sahnelerini aratmayan olay! Ataşehir'de nefes kesen anlar... "Öndeki aracı takip et" - Resim : 3

Ataşehir
Sahile vuran cesetin görüntüleri ortaya çıktı! Cezaevinden izinli çıktı, 4 gün sonra eşini öldürdü TCG SANCAKTAR ve TCG BAYRAKTAR gemileri Libya'ya ulaştı Mersin'de can pazarı! 4 ölü 2 yaralı var