Gaziantep'te boşanma sürecinde olduğu eşini ve kayınpederini öldürüp kaçtı

Gaziantep'te 25 yaşındaki Mertcan Köse boşanma aşamasındaki eşi ile kayınpederinin bulunduğu aracın önünü keserek, silahlı saldırı düzenledi. Ağır yaralanan baba-kız tüm müdahalelere rağmen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis, zanlı Mertcan Köse'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, Gaziantep Şehitkamil Atakent Mahallesi'nde öğle saatlerinde gerçekleşti. 47 yaşındaki Ertuğrul Kaya, boşanma aşamasındaki kızı Bilge Köse ile 27 KE 244 plakalı aracıyla yolda giderken, damadı Mertcan Köse başka bir araçla önlerini kesti.

Gaziantep'te boşanma sürecinde olduğu eşini ve kayınpederini öldürüp kaçtı - Resim : 1
Cinayetin yaşandığı araç

Araçtan inen Köse, önce tartıştı ardından da eşi ve kayınpederine av tüfeğiyle ateş etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Ertuğrul Kaya ve 25 yaşındaki Bilge Köse, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Gaziantep'te boşanma sürecinde olduğu eşini ve kayınpederini öldürüp kaçtı - Resim : 2

Olay sonrası kaçan katil zanlısı Mertcan Köse'yi yakalamak için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Gaziantep'te boşanma sürecinde olduğu eşini ve kayınpederini öldürüp kaçtı - Resim : 3

Kaynak: Ajanslar

Gaziantep
Böcek ilacından zehirlenen 2 kişi hayatını kaybetti İstanbul merkezli 6 ilde yasa dışı bahis operasyonu: Telefonlarını kırdılar İngiltere'de soygun yapan hırsız, kapana kısılarak yakalandı Bursa'da oğlu ölen anne, mahkemede gelinini kurtardı