Gebze'deki P&G fabrikasında işçileri rehin alan zanlı tutuklandı

Kocaeli Gebze'de 1 Şubat tarihinde P&G fabrikasında işçiler, İbrahim Y. tarafından rehin alındı. 7 rehine kurtarılırken, İbrahim Y. ise gözaltına alındı. Emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İbrahim Y. tutuklandı.

Gebze'deki P&G fabrikasında işçileri rehin alan zanlı tutuklandı
  • Kocaeli'nin Gebze ilçesinde P&G fabrikasında 7 işçiyi rehin alan zanlı tutuklandı.

Gebze'deki P&G fabrikasında işçileri rehin alan zanlı tutuklandı - Resim : 1

  • 1 Şubat tarihinde temizlik ve kişisel bakım ürünleri alanında faaliyet gösteren fabrikada işçiler, İbrahim Y. tarafından rehin alındı. 

Gebze'deki P&G fabrikasında işçileri rehin alan zanlı tutuklandı - Resim : 2

  • 7 rehine kurtarılırken, İbrahim Y. ise gözaltına alındı. Şüphelinin İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla böyle bir eylem yaptığı iddia edildi.

Gebze'deki P&G fabrikasında işçileri rehin alan zanlı tutuklandı - Resim : 3

  • Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla olaya ilişkin E.Y, A.K. ve U.A. da gözaltına alındı. Emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.Y. savcılık sorgusunun ardından salıverilirken, A.K. ve U.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, İbrahim Y. ise tutuklandı.

Gebze'deki P&G fabrikasında işçileri rehin alan zanlı tutuklandı - Resim : 4

Okul bahçesinde bıçaklı saldırı Yayla'da korkunç ölüm! Okan Meydan metrelerce yükseklikten uçuruma fırladı! Son paylaşımı kahretti Sondaj kuyusuna düşen çocuk itfaiye ekibi tarafından kurtarıldı Yolcunun 'senin gibileri vursunlar' dediği taksici emniyette