Hurdacı kılığına giren polis, uyuşturucu tacirini kıskıvrak yakaladı

İzmir'de uyuşturucu tacirlerinin dikkatini çekmemek için hurdacı kılığına giren polis ekipleri, megafonla 'Eskici, hurdacı' diye bağırarak torbacının evinin önüne kadar giderek şüpheliyi gözaltına aldı.

Hurdacı kılığına giren polis, uyuşturucu tacirini kıskıvrak yakaladı
  • İzmir'in Konak ilçesinde uyuşturucu tacirinin kaçmasını önlemek için hurdacı kılığına giren polis ekipleri, bir kamyonetin arkasında hurdacı taklidi yaparak torbacının evinin önüne kadar gitti.
  • Eve düzenlenen operasyonda uyuşturucu taciri şüpheli gözaltına alınırken, evde yapılan aramada çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

HURDACI KILIĞINDA OPERASYON

  • İzmir Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Güven Timleri Büro Amirliği ekipleri, E.G. adlı bir şüphelinin Konak ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.
  • Şüphelinin kaçmaması veya maddeleri yok edememesi ihtimali üzerine hurdacı kılığına giren polis, şüphelinin oturduğu mahalleye kadar hurdacı gibi girdi.

Hurdacı kılığına giren polis, uyuşturucu tacirini kıskıvrak yakaladı - Resim : 1

  • Yolda giderken megafonla 'Eskici, hurdacı' diye bağıran polis ekiplerinden şüphelenmeyen uyuşturucu taciri, şok operasyonla gözaltına alındı.

Hurdacı kılığına giren polis, uyuşturucu tacirini kıskıvrak yakaladı - Resim : 2

  • Evde yapılan aramada, taş kokain bonzai ve metamfetamin maddeleri ele geçirildi. Gözaltına alınarak emniyete götürülen E.G. ise emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Kaynak: İHA

Mardin'de panelvan ile hafif ticari araç çarpıştı! Çok sayıda yaralı var Dişçiye gitti hayatı karardı: İmplant tedavisinde vida beynine saplandı Balıkesir'de hastane tuvaletinde skandal! Yıllarca kayda almış Arazi anlaşmazlığı ölümle bitti