Isparta'da bir vatandaş tuvalet ihtiyacını gidermek isterken el bombası buldu

Isparta Eğirdir'de yaşayan belediye işçisi Tuncay Kaya'nın tesadüfen bulduğu bir poşetten el bombası çıktı. İhbar sonucu olay yerine gelen polis ekipleri, incelemek için bombayı götürürken Kaya, "Tuvalet ihtiyacını gidermeye gelmiştim, poşet buldum, poşete tekme vurunca içinden demir sesleri geldi. Açıp bakınca el bombaları olduğunu gördüm" dedi.

Isparta'da bir vatandaş tuvalet ihtiyacını gidermek isterken el bombası buldu
  • Isparta'da yaşayan belediye işçisi Tuncay Kaya, tuvalet ihtiyacını gidermek için gittiği yerde tesadüfen bir şekilde el bombası buldu.
  • Olay, saat 14.00 sıralarında Eğirdir ilçesi İstasyon Mahallesi eski tren garında medyana geldi.

Isparta'da bir vatandaş tuvalet ihtiyacını gidermek isterken el bombası buldu - Resim : 1

  • Belediye işçisi Tuncay Kaya, önüne çıkan poşette demir olduğunu fark edip poşetin içine baktığında el bombalarını gördü.
  • El bombalarının durumu ve sayısı ile ilgili ise bilgi verilmedi.

Isparta'da bir vatandaş tuvalet ihtiyacını gidermek isterken el bombası buldu - Resim : 2

  • Tuncay Kaya, "Tuvalet ihtiyacını gidermeye gelmiştim, poşet buldum, poşete tekme vurunca içinden demir sesleri geldi. Açıp bakınca el bombaları olduğunu gördüm, arkadaşları çağırdım. Korkmadım, arkadaşlar direkt polisi aradı ve olay yeri inceleme teslim aldı" dedi. 

Isparta'da bir vatandaş tuvalet ihtiyacını gidermek isterken el bombası buldu - Resim : 3

Kaynak: DHA

Isparta
Kocaeli'de kız öğrenciden arkadaşına sınıfın ortasına şiddet kamerada! Adli işlemler kamerada Mossad kaçırdı MİT kurtardı İstanbul'da üvey baba vahşeti! Boşanmak üzere olduğu eşi ile üvey kızını katledip en sonunda da... Kazada bir aile yok oldu! Bebekleri daha 9 aylıktı