İstanbul Ataşehir'de yangın çıktı: 11 kişi kurtarılmayı bekledi

İstanbul Ataşehir'de 5 katlı bir apartmanın elektrik panosunda yangın çıktı. Üst katlarda mahsur kalan kişiler balkon ve pencerelere çıkarak kurtarılmayı bekledi. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri 3'ü çocuk 11 kişiyi kurtardı.

İstanbul Ataşehir Barbaros Mahallesi'nde bulunan Barbaros Caddesi'nde bulunan 5 katlı bir apartmanın elektrik panosunda saat 12.00 sularında yangın başladı. Zaman zaman patlamaların yaşandığı yangında binanın içi kısa sürede dumanla doldu.

İstanbul Ataşehir'de yangın çıktı: 11 kişi kurtarılmayı bekledi - Resim : 1

Apartmanda yaşayanların bir kısmı kendi imkanlarıyla dışarı çıkarken, mahsur kalanlar balkon ve pencerelerde kurtarılmayı bekledi. Çevredekiler itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, bir yandan yangına müdahale ederken bir yandan da mahsur kalanları kurtarmaya çalıştı. Ekipler, merdiven aracıyla mahsur kalan 3'ü çocuk 11 kişiyi indirdi. Mahsur kalanlara ilk müdahale olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılırken, dumandan etkilenenler hastaneye kaldırıldı. Yangın itfaiyenin müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü.

İstanbul Ataşehir'de yangın çıktı: 11 kişi kurtarılmayı bekledi - Resim : 2

ÇOK SES GELDİ, İLK DEPREM OLUYOR ZANNETTİM

Yangında mahsur kalan ve ekipler tarafından kurtarılarak aşağıya indirilen Gülçin Aygen gözyaşlarını tutamadı. Çok korktuğunu söyleyen Aygen, "Çok ses geliyordu, patlama sesi gibi. İlk deprem oluyor zannettim. Elektrikler kesildi, her tarafı duman kapladı. Balkonda bekledim" dedi.

İstanbul Ataşehir'de yangın çıktı: 11 kişi kurtarılmayı bekledi - Resim : 3
Gülçin Aygen

Polisin yangın ilgili incelemesi sürüyor.

İstanbul Ataşehir'de yangın çıktı: 11 kişi kurtarılmayı bekledi - Resim : 4

Kaynak: DHA

İstanbul Ataşehir Ataşehir Belediyesi
İstanbul'un 6 ilçesinde su kesintisi Yurda kaçak yollarla girmeye çalışan 32 kişi yakalandı Suriye'de görev yapan asker sınavı kaçırdı Aksaray'da yolda kalan Sefa'yı sınava polis yetiştirdi