İstanbul'da 18 FETÖ mensubu gözaltına alındı

İstanbul'da FETÖ/PDF silahlı terör örgütü mensuplarının saklandığı, örgütün hücre evleri olarak adlandırılan gaybubet evlerine operasyon düzenlendi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu, hakkında yakalanma kararı bulunan 18 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyesi olan ve haklarında yakalama kararı bulunan şüphelilerle ilgili çalışma başlattı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma istikametinde, örgütün kendi aralarında "Gaybubet Evi" olarak adlandırılan ve firari kişilerin saklanmaları amacıyla 'güvenli ev' kullandığı gizli hücre evlere bu sabah operasyon düzenlendi.İstanbul'da 18 FETÖ mensubu gözaltına alındı - Resim : 1Hakkında yakalama kararı bulunan 21 kişiden 18'i gözaltına alınırken, yapılan aramalarda çok sayıda doküman ve dijital malzeme ile 2 bin dolar ve bin 770 avro para ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler ifadeleri alınmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, firari olan 3 FETÖ mensubunun yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.İstanbul'da 18 FETÖ mensubu gözaltına alındı - Resim : 2

Kaynak: Ajanslar

İstanbul Adalet Bakanlığı
24 yaşındaki avukat silahla öldürüldü Müge Anlı'da kızını arayan baba intihar etti Trafikteki kavga karakolda bitti Şüpheli ölüm ardındaki sır perdesi aralandı!