İstanbul'da sokak ortasında kanlı vahşet! Kiracı emlakçıya satırla saldırdı! O anlar kamerada

İstanbul Esenyurt'ta geçen gün akşam sularında korku dolu anlar yaşandı. Esenyurt'ta bir emlakçıyla kiracı arasında gerilim tavan yaptı, kiracı eline satır alınca sokak ortasında kan aktı. Tüyler ürperten olay saniye saniye kameralara yansıdı.

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde kiracı ile emlakçı arasındaki tartışma satırlı vahşete dönüştü. Emlakçının, ev sahibinden kiracılarını evden çıkarmalarını istediği iddiası kiracıyı deliye döndürdü. Satırlı kavgada her iki taraf da yaralandı.

İstanbul'da sokak ortasında kanlı vahşet! Kiracı emlakçıya satırla saldırdı! O anlar kamerada - Resim : 1

KİRACININ GÖZÜ DÖNDÜ

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre sokak üzerindeki sitede çalışan emlakçı, ev sahiplerinden birini arayarak kiracılarını evden çıkarmalarını ve yüksek miktara ücret verecek başka kişilere kiralamalarını istedi. Olayla ilgili sinirlenen kiracı, emlakçının ofisine gittikten sonra ikili arasında tartışma çıktı.

İstanbul'da sokak ortasında kanlı vahşet! Kiracı emlakçıya satırla saldırdı! O anlar kamerada - Resim : 2

SATIRLA SALDIRDI

Bir süre sonra tartışma büyürken eline satır alan şahıs, emlakçıya saldırmaya başladı. Taraflar arasında kavga sürerken çevredeki site sakinleri ikiliye güçlükle müdahale etti.

İstanbul'da sokak ortasında kanlı vahşet! Kiracı emlakçıya satırla saldırdı! O anlar kamerada - Resim : 3

O ANLAR KAMERADA

Kavgada iki taraf da yaralanırken yaşanan o dehşet anları ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

İstanbul'da sokak ortasında kanlı vahşet! Kiracı emlakçıya satırla saldırdı! O anlar kamerada - Resim : 4

İstanbul'da sokak ortasında kanlı vahşet! Kiracı emlakçıya satırla saldırdı! O anlar kamerada - Resim : 5

İstanbul'da sokak ortasında kanlı vahşet! Kiracı emlakçıya satırla saldırdı! O anlar kamerada - Resim : 6

Kaynak: İHA

Olmaz olsun böyle anne! 1 haftalık kız bebeğini su kanalına bırakmış Zaza Doğan isimli suç örgütü çökertildi E-ticaret sitesinden 71 kişiyi 500 bin lira dolandırdılar! 4 kişi tutuklandı Zehra Çatal'ın katilinin savunması ortaya çıktı