İzmir'de 61 yaşındaki kadın komşularını vurdu: O anlar kamerada

İzmir Bayraklı'da bir kadın esnaf, komşusu olan karı koca çifti tabancayla vurdu. O anların güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıkarken bir kişi hayatını kaybetti. Öte yandan, suç aleti ile birlikte yakalanan Sibel K. ise emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Olay, geçtiğimiz cumartesi günü saat 20.25 sıralarında İzmir Bayraklı Manavkuyu Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre aralarında husumet bulunan ve su satışı yapan iki esnaf arasında tartışma çıktı.

İzmir'de 61 yaşındaki kadın komşularını vurdu: O anlar kamerada - Resim : 1

Olayın büyümesi üzerine Sibel K. (61) yanında bulunan tabancayla karı koca olan Nurhayat A. (64) ile Süleyman Akyıldız’a (83) ateş etti. Nurhayat A. bacağından yaralanırken, Süleyman Akyıldız ise karnından ve bacağından vuruldu. Yarlı çift hastanede tedavi altına alınırken, durumu ağır olan Süleyman Akyıldız bir gün sonra yaşam mücadelesini kaybetti.

İzmir'de 61 yaşındaki kadın komşularını vurdu: O anlar kamerada - Resim : 2

O ANLAR KAMERADA

Yaşanan korku dolu anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde; Sibel K.’nin ilk olarak kendisinden kaçan çiftten Nurhayat A.’ya ateş ettiği, talihsiz kadının yere düşmesinin ardından eşinin elinde tabanca bulunan Sibel K.’yi durdurmaya çalıştığı ve vurulduğu anlar yer aldı.

İzmir'de 61 yaşındaki kadın komşularını vurdu: O anlar kamerada - Resim : 3

Öte yandan, suç aleti ile birlikte yakalanan Sibel K. ise emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

İzmir'de 61 yaşındaki kadın komşularını vurdu: O anlar kamerada - Resim : 4

Kaynak: İHA

İzmir Bayraklı
Yangın için seferber oldular! Komutan hayvanlar için böyle çalıştı MİT'ten Irak'ta nokta operasyon Zonguldak'ta ev sahibi terörü! Çanakkale'de orman yangını! Müdahale sürüyor