İzmir'de bir genç, halasını öldürüp babaannesini yaraladıktan sonra intihara kalkıştı

İzmir Bayraklı'da bir genç, tartıştığı halasının boynuna satırla vurarak öldürdü. Aynı şahıs, daha sonra babaannesini yaraladı ve bütün bu yaptıklarının ardından satırla boynuna vurarak intihara kalkıştı. Öte yandan, olayı gerçekleştiren M.A.'nın askerden yeni geldiği ve psikolojik sorunlar yaşadığı öne sürüldü.

İzmir'de bir genç, halasını öldürüp babaannesini yaraladıktan sonra intihara kalkıştı
  • İzmir'in Bayraklı ilçesinde tartıştığı halasının boynuna satırla vuran kişi, daha sonra babaannesini yaraladı ve ardından aynı satırla boynuna vurarak intihara teşebbüs etti.
  • Edinilen bilgiye göre, aynı evde yaşayan M.A. (21) ile babaannesi H.A. arasında tartışma çıktı. Bağrışma sesleri üzerine uyanan M.A.'nın halası Gurbet Ayaz (43) tartışmaya dahil oldu ve M.A. ile tartıştı.
  • Bu esnada 21 yaşındaki genç, eline aldığı satırla halasının boğazına vurarak onu öldürdü. M.A., daha sonrasında babaannesini darbetti. Cinnet getirdiği iddia edilen M.A. daha sonra halasına vurduğu satırla kendi boynuna vurdu.
  • Halasını öldüren, babaannesini yaralayan ve kendi boynuna da satırla vuran M.A.'nın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Öte yandan, olayı gerçekleştiren M.A.'nın askerden yeni geldiği ve psikolojik sorunlar yaşadığı öne sürüldü.

Kaynak: İHA

İzmir Bayraklı
Aydın'da operasyon! 10 kilo kaçak tütün ele geçirildi Mardin'de zincirleme trafik kazası Adamı aracına binerken öldürdüler! Hatay'da sahte deterjan operasyonu