İzmir'de bir şahıs, eşini öldürdükten sonra intihar etti

İzmir Selçuk'ta bir kişi, eski eşini babasının evinde iki el ateş ederek öldürdükten sonra silahla kafasına sıkarak intihar etti. Şahıs hakkında, toplamda 3 adet suç kaydının olduğu öğrenildi.

İzmir'de bir şahıs, eşini öldürdükten sonra intihar etti
  • İzmir Selçuk'ta yaşayan Birkan Erkan, bir süre önce boşandığı eşi Sevim Duman’ın babasının evine gitti. İkili arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı.
  • Tartışmanın büyümesiyle Birkan Erkan, eski eşi Sevim Duman’a yatak odasında tabancayla iki el ateş etti. Genç kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

İNTİHAR ETTİ

  • Olay yerine gelen ekipler, Erkan’ı pencerenin önünde ayakta dururken gördü ve sakin olması yönünde uyarılarda bulundu.
  • O sırada Erkan, elindeki tabanca ile kendi kafasına bir el ateş etti. Ekipler, evin penceresini kırarak içeri girdi. Ağır yaralanan Erkan, kaldırıldığı Selçuk Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

SUÇ KAYITLARI GÖZE ÇARPIYOR

  • Öte yandan Birkan Erkan hakkında 1 aylık tedbir kararının uygulandığı, kararın 23 Mart tarihinde sonra erdiği ve ‘hakaret, tehdit, kapkaç ile kasten yaralama’ olmak üzere toplamda 3 adet suç kaydının olduğu öğrenildi.
Sahte diplomalı belediye çalışanı belediyeyi hortumladı Bir öğretmene şiddet olayı daha! Kendine jiletle zarar veren şahıs son anda durduruldu 62 ilde 544 FETÖ şüphelisi yakalandı