Kavgada 3,5 aylık hamile yeğenini öldüren dayı tutuklandı

Kocaeli Kandıra'da yaşayan Aydın Çiçek, iddiaya göre akraba iki aile arasında çıkan kavgada silahıyla rastgele ateş açtı. Bunun sonucunda 22 yaşındaki 3,5 aylık hamile yeğeni İpek Çiçek öldü. Akrabası 9 yaşındaki Azat O. yaralandı.

Kavgada 3,5 aylık hamile yeğenini öldüren dayı tutuklandı

Kan donduran olay, Kocaeli Kandıra'da bulunan Akdurak Mahallesi'nde meydana geldi. İki aile arasında çıkan tartışma, kısa bir süre içerisinde kavgaya dönüştü. Bu sırada Aydın Çiçek, tabancasını çıkartıp rastgele ateş etti. Mermiler 3,5 aylık hamile olan yeğeni İpek Çiçek'in karnına ve 9 yaşındaki Azat O.'nun sol koluna isabet etti. Yaralılar, yere yığılırken Aydın Çiçek kaçtı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kandıra Devlet Hastanesi'nde kaldırılan yaralılardan İpek Çiçek, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti. Aydın Çiçek tutuklandı.

Kavgada 3,5 aylık hamile yeğenini öldüren dayı tutuklandı - Resim : 1

KAVGANIN SEBEBİ

Ailelerden birinin oğullarına diğer ailenin kızını istediği, olumsuz yanıt alınınca da husumet oluştuğu, kavganın da bu nedenle çıktığı bildirildi.

Kaynak: DHA

Kocaeli
Adana'da ağabey, kardeşi öldürdü! Ataşehir'de kafaları karıştıran olay: Cinayet mi, intihar mı? İntihar videosu paylaştıktan sonra canına kıymıştı! THY'den açıklama geldi Büyükada davasında karar