Kayseri'de bebeğini çöpe atan anne ile ilgili istenen ceza

Kayseri'de yeni doğurduğu bebeğini havluya sarıp sokaktaki çöp konteynerine bırakan anne ile ilgili ağırlaştırılmış müebbet isteniyor. Anne, skandal bir açıklamaya imza atarak ifadesinde bebeğini öldürme niyetinin olmadığını dile getirdi.

Kayseri'de bebeğini çöpe atan anne ile ilgili istenen ceza
  • Kayseri Melikgazi'de tüyler ürperten bir olay yaşandı.
  • Selçuklu Mahallesi'nde 4 Temmuz'da saat 07.30 sularında konteynere çöp atmaya gidenler, havluya sarılmış bebek bir bebek buldu.
  • Bebeğin yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Kayseri'de bebeğini çöpe atan anne ile ilgili istenen ceza - Resim : 1

ANNESİ ARANDI

Polis, yeni doğduğu tespit edilen bebeğin annesini bulmak için çalışma başlattı.

Kayseri'de bebeğini çöpe atan anne ile ilgili istenen ceza - Resim : 2

KAMERALAR İNCELENDİ

  • 550 saatlik güvenlik kamerası görüntüsü inceleyen ekipler, Fatma Taş'ın 15 gün önce bir markete hamile olarak girdiğini, bebeğin konteynerde bulunmasından 1 gün sonra yine aynı markete gittiği ancak karnında şişlik olmadığı ve yanında bebek bulunmadığını tespit etti.

Kayseri'de bebeğini çöpe atan anne ile ilgili istenen ceza - Resim : 3

MÜEBBET İSTENİYOR

  • Bunun üzerine Taş, şüpheli olarak operasyonla yakalandı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Taş, tutuklandı.
  • Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma tamamlanıp, iddianame düzenlendi. Kayseri 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilen iddianamede, Fatma Taş hakkında, 'alt soydan akrabayı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

Kayseri'de bebeğini çöpe atan anne ile ilgili istenen ceza - Resim : 4

"BİR UMUT NEFES ALMASINI BEKLEDİM"

  • Taş, iddianamede yer alan ifadesinde şu cümleleri kullandı;
Kesinlikle bebeğimin sağ doğduğunu düşünmüyorum. Sabah 09.00'dan, akşam 20.00'ye kadar bir umut, bebeğimin nefes almasını bekledim. Hatta emzirebilmek için sütümün gelmesi amacıyla duş aldım. Bebeğime zarar verme gibi bir niyetim yoktu. Bebeği istemeseydim, hamilelik süreci başında aldırabilirdim. Aklımdan dahi geçmedi. Üzerime atılan suçlamayı kabul etmiyorum.

Kaynak: DHA

Üçler Döner sahibi Mustafa Atmaca'dan 'verem' iddialarına yanıt Metin Uca entübe edildi İstanbul'da lisede yangın paniği Adnan Oktar hakkında şoke eden açıklamalar! Cinsel birliktelik ile...