Konya'nın Kulu ilçesinde trafik kazası meydana geldi! Ölü ve yaralılar var

Ankara Caddesi'nde seyir halinde olan 33 yaşındaki Fatih Gül idaresindeki 06 MGP 09 plakalı otomobil, aynı yönde giden 23 yaşındaki Devran Kavaklı kontrolündeki 42 M 0892 plakalı araçla çarpıştı. Konya'nın Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Konya'nın Kulu ilçesinde trafik kazası meydana geldi! Ölü ve yaralılar var

Konya'nın Kulu ilçesinde, iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Ankara Caddesi'nde seyreden 33 yaşındaki Fatih Gül idaresindeki 06 MGP 09 plakalı otomobil ile aynı yönde giden 23 yaşındaki Devran Kavaklı kontrolündeki 42 M 0892 plakalı otomobil çarpıştı.

Konya'nın Kulu ilçesinde trafik kazası meydana geldi! Ölü ve yaralılar var - Resim : 1Çarpışmanın ardından otomobiller takla attı. Otomobillerden biri müstakil bir evin bahçesine devrildi, diğer araç ortadan ikiye bölündü.

Konya'nın Kulu ilçesinde trafik kazası meydana geldi! Ölü ve yaralılar var - Resim : 2Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Konya'nın Kulu ilçesinde trafik kazası meydana geldi! Ölü ve yaralılar var - Resim : 3Yaralı sürücüler ambulanslarla Kulu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Devran Kavaklı, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Konya'nın Kulu ilçesinde trafik kazası meydana geldi! Ölü ve yaralılar var - Resim : 4
Diğer sürücünün tedavisi ise sürüyor.

Konya'nın Kulu ilçesinde trafik kazası meydana geldi! Ölü ve yaralılar var - Resim : 5

Kaynak: AA

Konya Ankara
Konya'da anne dehşeti! Konya'da doğal gaz zehirlenmesi Adana'da ekmek satma kavgası kanlı bitti İstanbul’da 164 asker kaçağı yakalandı