Kütahya'da İki çocuğunu dilendiren insafsız baba, polise bıçak çekti sonra kendini yaraladı

Kütahya'da 2 çocuğunu kavşaklarda dilendirdiği tespit edilen Süleyman Ö., kendisini yakalamaya gelen emniyet güçlerine bıçakla saldırdı. Daha sonra kendini yaralayan zanlıya ilk müdahaleyi de yine polis ekipleri yaptı. Tedavisinin ardından gözaltına alınan cani baba, Kütahya Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kütahya'da İki çocuğunu dilendiren insafsız baba, polise bıçak çekti sonra kendini yaraladı

Kütahya'da Adnan Menderes Bulvarı Sanayi Kavşağı'nda 2 çocuğun dilencilik yaptığını fark eden Çocuk Şube ekipleri, çocukları yasal işlem başlatmak için polis aracına aldı. Bu sırada oraya gelen babaları Süleyman Ö., emniyet güçlerine bıçak çekip saldırdı. 

Kütahya'da İki çocuğunu dilendiren insafsız baba, polise bıçak çekti sonra kendini yaraladı - Resim : 1

Daha sonra elindeki kesici aletle kendini yaralayan cani babaya ilk müdahaleyi polis ekipleri yaptı. Bölgeye çağrılan ambulansla, Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavisinin ardından gözaltına alınan Süleyman Ö., işlemleri için karakola götürüldü. Soruşturma sürüyor.

Kütahya'da İki çocuğunu dilendiren insafsız baba, polise bıçak çekti sonra kendini yaraladı - Resim : 2

Kaynak: DHA

Kütahya
Tatilde Büyükada'ya gidenler doğal güzelliği çöplüğe çevirdi 75 yıldır süren kazılarda hedef 5 bin yıl öncesine dönmek Taksicinin sarkıntılık ettiği kadın o anları anlattı Paraşütten düşerek can verdi