The Garden Rezidans'ın depremde çökme anı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerden olan Malatya'dan yeni bir görüntü geldi. Saat 04:17 yaşanan depreme ait görüntü bir kez daha dehşete düşürdü. İnsanlara mezar olan The Garden Rezidans'ın depremde çökme anı güvenlik kamerasına yansıdı.

"Asrın felaketi"nden etkilenen illerin başında yer alan Malatya'da bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler bir kez daha felaketin boyutunu gösterdi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde binlerce bina yıkıldı.

6 Şubat günü saat 04.17’de yaşanan 7,7 büyüklüğündeki depremde Malatya’da birçok kişinin öldüğü The Garden Rezidans'ın çökme anına ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI
Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkarslan’ın da hayatını kaybettiği rezidansın ilk depremde yerle bir olduğu anlar, karşı tarafta bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

KALECİ TÜRKASLAN VE BİRÇOK KİŞİYE MEZAR OLMUŞTU
Deprem sırasında ağır hasar alan ve 04.20 sıralarında çöktüğü görülen binada Yeni Malatyaspor’lu kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan ile birçok kişinin cansız bedenine günler sonra ulaşılırken, rezidans enkazından birçok kişi de canlı olarak çıkarılmıştı.

Kaynak: İHA

deprem Malatya
Ümraniye'deki Finans Merkezi'nde yangın paniği! Falyalı cinayeti davasında yargılamanın durması talebi Bu kadarına da 'pes'! Taksi durağını ev diye... Düzce'de feci kaza! Ölü ve yaralılar var