Malatya'dan Samsun'a gelen depremzedenin evinden altın çalan eski uzman çavuş çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

Malatya'da meydana gelen depremlerin ardından bölgede olan ve etkilenen bir vatandaş Samsun'un Atakum ilçesine geldi. Depremzede A.T.'nin evine kız arkadaşı ile giden eski uzman çavuş M.A., buradan altın bilezik çaldığı iddiasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, Samsun'un Atakum ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Malatya'dan deprem dolayısıyla Samsun'a gelen A.T.'nin kız arkadaşı ile evine giden 31 yaşındaki M.A., kendisini 'yüzbaşı' olarak tanıttı. Aileye yardım edeceğini söyleyerek evi dolaşıp namaz kılmak için müsaade isteyen M.A. bu sırada evde bulunan 90 bin lira değerindeki altın bilezikleri çaldı. Bileziklerin yerinde olmadığını gören aile polisten yardım istedi.

Malatya'dan Samsun'a gelen depremzedenin evinden altın çalan eski uzman çavuş çıkarıldığı mahkemece tutuklandı - Resim : 1
Amasya'ya gittiği öğrenilen M.A., burada yakalanarak gözaltına alındı. Hırsızlık için Amasya'dan Samsun'a geldiği belirten M.A.'nın çaldığı bilezikleri 80 bin liraya sattığı ortaya çıktı. Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen M.A. olaydan dolayı çok pişman olduğunu ve böyle biri olmadığını savundu. Nöbetçi mahkemece tutuklanan M.A. Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. M.A.'nın eski uzman çavuş olduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA

Samsun Amasya Malatya deprem
Diyarbakır'da avukatlık bürosuna silahlı saldırı Bursa'da 5 kez bulduğu köpeği 6. kez çalındı! DEAŞ'ta üst düzey görevli olan şahıs tutuklandı! 'Dana dili' ile tehdit etti: Sanığın yargısına başlandı!