Mardin'de bir araç küçük kıza ve direğe çarptı: 4 yaralı

Mardin Kızıltepe'de kontrolden çıkan bir araç, önce durağan halindeki bir minibüse ardından da okuldan dönen 13 yaşındaki Sude G.'ye çarptı. Direğe çarparak duran araç feci bir kazaya sebep oldu. 4 kişi yaralandı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, dün Kızıltepe Tepebaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Sürücüsünün ismi ve plakası öğrenilemeyen otomobil, kontrolden çıkarak önce park halindeki bir minibüse, ardından da okuldan çıkıp evine dönen Sude G.’ye çarptıktan sonra direğe çarparak durabildi.

Mardin'de bir araç küçük kıza ve direğe çarptı: 4 yaralı - Resim : 1

Kazada Sude G. ile otomobildeki Muhammed M. (45), Ruken E. (38) ve İbrahim M. (26), yaralandı. İhbarla kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Mardin'de bir araç küçük kıza ve direğe çarptı: 4 yaralı - Resim : 2

Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Kızıltepe Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Mardin'de bir araç küçük kıza ve direğe çarptı: 4 yaralı - Resim : 3otomobil-okuldan-donen-sudeye-ardin-A7go.jpg" alt="" width="1187" height="616" />

Öte yandan kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kazayla ilgili başlatılan inceleme sürdürülüyor.

Mardin'de bir araç küçük kıza ve direğe çarptı: 4 yaralı - Resim : 4

Kaynak: DHA

Mardin
Kira tartışması ölümle bitti! Esenyurt'ta sır ölüm! Evde kardeşinin cesedini buldu 12 Eylül mağdurunun cezaevinde yaşadıkları kahretti: Kur'an-ı Kerim yasaklı kitaptı Tekirdağ'da 514 kök Hint keneviri ve 900 gram esrar ele geçirildi