Marmara Denizi'nin ortasındaki bir deniz otobüsü korku dolu anlara ev sahipliği yaptı

Avşa Adası'ndan İstanbul Avcılar ve Yenikapı'ya düzenlenen deniz otobüsü seferi sırasında Marmara Denizi'nde yağmur ve fırtınaya yakalanan gemideki insanlar korku dolu anlar yaşadı. Yolcuların fenalık ve baygınlık geçirdiği dakikalar kameralara anbean yansıdı.

Avşa Adası'ndan 27 Temmuz saat 15.00'te Avcılar'a hareket eden bir deniz otobüsü, Marmara Denizi'nin ortasında fırtınaya yakalandı. Dalgalar, deniz aracını döverken yolcular fenalaştı. Gemi kaptanı, yolculara sakin olması yönünde anons yaptı. 

Marmara Denizi'nin ortasındaki bir deniz otobüsü korku dolu anlara ev sahipliği yaptı - Resim : 1

Marmara Adası'na yanaşarak yolculuğuna devam eden kaptanın uyarıları etkili olmadı. Sürekli bulantı ile karşılaşan yolculardan 6'sı fenalaşırken, kaptan 1 saatlik rötar ardından deniz otobüsünü Avcılar'a ulaştırmayı başardı. Kaptan, son anonsunda 15 yıldan bu yana seferde olduğunu ilk kez böylesi bir durumla karşılaştığını belirterek durumu, "deniz depremi" olarak nitelendirdi.

Marmara Denizi'nin ortasındaki bir deniz otobüsü korku dolu anlara ev sahipliği yaptı - Resim : 2

Benzer durum Avşa Adası-Yenikapı seferinde de yaşandı. Aynı saatlerde Yenikapı'ya hareket eden deniz otobüsünün yolcuları da korku dolu yolculuk geçirirken, yüksek sesle dua edenler görüldü.

Marmara Denizi'nin ortasındaki bir deniz otobüsü korku dolu anlara ev sahipliği yaptı - Resim : 3

Kaynak: DHA

İstanbul Avcılar
Görgüsüzlükte son nokta 16 yaşındaki çocuk annesine kurşun yağdırdı Kamyon kasasında twerk yaptı: Fatura şoföre kesildi Son dakika: Avcılar'da sanayi sitesinde yangın çıktı! Çok sayıda ekip sevk edildi