Mersin'de mide bulandıran olay! Bir sapık tavuğa tecavüz etti

Mersin’in Toroslar ilçesinde mide bulandıran bir olay kayda alındı. Suriye uyruklu olduğu öğrenilen bir şahıs, tavuğa tecavüz etti. Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler sonrası vatandaşlar şahsın sınır dışı edilmesini istedi.

  • Mersin’in Toroslar ilçesinde bir şahıs tavuğa tecavüz etti. O anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
  • Mahallelinin polise şikayette bulunduğu öğrenilirken görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine kullanıcılar tepki gösterdi.

GÖZALTINA ALINIP TUTUKLANDI

  • Mersin Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yapılan şikayet üzerine harekete geçerek sapığı gözaltına aldı.
  • İmece Gazetesi’nin haberine göre; emniyette ifadesi alınan M.S isimli şahıs bir anlık hislerinin kurbanı olduğunu iddia etti.
  • Tutuklama istemiyle Mersin Cumhuriyet Savcılığına sevk edilen M.S. isimli şahıs, “Hayvana kötü muamele ve cinsel istismar” suçundan çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mersin'de mide bulandıran olay! Bir sapık tavuğa tecavüz etti - Resim : 1

HALUK LEVENT: YERİNİ BİLEN VARSA BİZLERLE İRTİBATA GEÇSİN

  • Görüntülerin sosyal medyada yayınlanması üzerine Haluk Levent de bir paylaşımda bulunarak “Mersinde tavuğa tecavüz videosunu izledim az önce. Buraya videoyu koyamıyorum. Ama yerini bilen var ise bizlerle irtibata geçsin lütfen, Büyük ihtimal ile ölür ama hızlı davranırsak Kemalpaşadaki çiftlikte ameliyata alabiliriz” ifadelerini kullandı.

Mersin'de mide bulandıran olay! Bir sapık tavuğa tecavüz etti - Resim : 2

Kaynak: haberet.com

Oyun salonuna silahlı saldırı! 1 ölü Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu satıcısı Nevşehir'de yakalandı 'Uçağınızı bombalayacağız' diyen sanığa istenen ceza belli oldu Eski sevgilinin öfkesi bir vatandaşın hayatına mal oldu