Milli sporcu nehir kenarında ağaca asılı halde bulundu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Eskişehir'de düzenlenen bilek güreşi turnuvasında kendi kategorisinde birinci olan 25 yaşındaki milli sporcu Ferhat Satar, Sakarya Nehri kenarında ağaca asılı halde bulundu. Hastaneye kaldırılan genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Milli sporcu nehir kenarında ağaca asılı halde bulundu
  • 23-25 Nisan tarihleri arasında Eskişehir'de Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu faaliyet takviminde yer alan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası'na SUBÜ sporcusu olarak katılan ve 80 kilogram sağ kol kategorisinde 1'inci, 80 kilogram sol kol kategorisinde ise 3'üncü olan 25 yaşındaki Ferhat Satar, Sakarya Nehri kenarındaki bir ağaçta asılı halde bulundu.
Milli sporcu nehir kenarında ağaca asılı halde bulundu - Resim : 1
  • Bölgeye sağlık ve polis ekiplerinin gelmesiyle birlikte ilk müdahale sonrası hastaneye kaldırılan genç sporcu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri konuya ilişkin inceleme başlattı.
  • Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) tarafından da Ferhat Satar'ın ölümüne ilişkin başsağlığı mesajı yayınlandı. 
  • Milli sporcu nehir kenarında ağaca asılı halde bulundu - Resim : 2
  • Üniversitenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, “Öğrencimiz ve bilek güreşi branşında birçok şampiyonluğu bulunan milli sporcumuz Ferhat Satar'ı kaybettik. Mekanı cennet olsun” ifadelerine yer verildi.
  • Kaldırımda yürüyen kadın hayatından oldu Öğrenciyi tekmeleyen dron operatörü işten atıldı Sarıyer'de öğretmene yumruk atan veli tutuklandı Sabah namazına giden imam uğradığı silahlı saldırı sonucu öldü