MİT ve emniyet ortak operasyon düzenledi! 'G-42' koduyla aranan uyuşturucu baronu Mersin'de yakalandı

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 'G-42' koduyla aranan uluslararası uyuşturucu baronu MİT ile yapılan ortak operasyonla yakalandı. İşte detaylar...

  • Mersin'de MİT ve emniyetin yaptığı ortak operasyonla, 'G-42' koduyla aranan uluslararası uyuşturucu baronu 'Zafer Ramadan' isimli şüpheli yakalandı.

MİT ve emniyet ortak operasyon düzenledi! 'G-42' koduyla aranan uyuşturucu baronu Mersin'de yakalandı - Resim : 1

  • Mersin Mit Bölge Başkanlığı ve Mersin İstihbarat Şube Müdürlüğünün ortak çalışması neticesinde, uluslararası uyuşturucu ticaretine yönelik yapılan teknik ve fiziki çalışmalarda, G-42 koduyla aranan uluslararası uyuşturucu baronu Zafer Ramadan'ın Mersin'de olduğu bilgisine ulaşıldı.

MİT ve emniyet ortak operasyon düzenledi! 'G-42' koduyla aranan uyuşturucu baronu Mersin'de yakalandı - Resim : 2

  • Teknik ve fiziki takibin ardından elde edilen bilgiler doğrultusunda merkez Mezitli ilçesi Akdeniz Mahallesi'nde özel harekat ve dron destekli düzenlenen operasyonda, uyuşturucu baronu Zafer Ramadan yakalanarak gözaltına alındı.

MİT ve emniyet ortak operasyon düzenledi! 'G-42' koduyla aranan uyuşturucu baronu Mersin'de yakalandı - Resim : 3

  • Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

MİT ve emniyet ortak operasyon düzenledi! 'G-42' koduyla aranan uyuşturucu baronu Mersin'de yakalandı - Resim : 4

Mersin
Kolombiyalı hırsız, Escobar’ın hemşerisi çıktı Keskin nişancılar hedef aldı! İsrail bir sivili daha katletti Pompalıyla etrafa ateş etti Kamyonetle otomobil çarpıştı: 4 yaralı