Muğla'da bir anne, çıkan tartışma sonucu 16 yaşındaki oğlu tarafından öldürüldü

Muğla Bodrum'da 47 yaşındaki Figen Bezmez, ayrıldığı eşinden olan oğlu D.D.'yi görmek için oturduğu eve gitti. O sırada bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma yaşandı. 16 yaşındaki D.D., bıçakla annesine saldırdı. Bezmez, olay sonucunda hayatını kaybederken, polis cinayetle ilgili soruşturma başlattı.

Muğla'da bir anne, çıkan tartışma sonucu 16 yaşındaki oğlu tarafından öldürüldü
  • Muğla Bodrum'da bir anne, 16 yaşındaki oğlu tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Muğla'da bir anne, çıkan tartışma sonucu 16 yaşındaki oğlu tarafından öldürüldü - Resim : 1

  • Figen Bezmez, iddiaya göre ayrıldığı eşinden olan oğlu D.D.'yi görmek için oturduğu eve gitti. Figen Bezmez içeri girdikten sonra oğlu D.D. ile aralarında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Muğla'da bir anne, çıkan tartışma sonucu 16 yaşındaki oğlu tarafından öldürüldü - Resim : 2

  • Kapıyı kilitleyen D.D., bıçakla annesine saldırdı. Kaçma çabaları sonuç vermeyen Figen Bezmez, boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbeleri ile yaralandı.

Muğla'da bir anne, çıkan tartışma sonucu 16 yaşındaki oğlu tarafından öldürüldü - Resim : 3

  • Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Figen Bezmez'in olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. D.D. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Muğla'da bir anne, çıkan tartışma sonucu 16 yaşındaki oğlu tarafından öldürüldü - Resim : 4

Muğla
İzmir'de keskin nişancı paniği Ankara'da gürültü katliamı! 2'si çocuk 5 komşusunu katleden Tahsin Ünsür ile ilgili yeni gelişme Melis Buse Betkayan ile ilişki yaşıyordu! Reşit Bozdağ gözaltına alındı Öğretmenler Günü'nde 3 öğretmene darp!