Ordu'da trafik polislerinin uyardığı motosikletli kız, 3 dakika sonra kaza yaparak hayatını kaybetti

Ordu Altınordu'da trafiği tehlikeye düşürecek şekilde motosiklet kullandığı gerekçesiyle trafik polislerinin uyardığı 20 yaşındaki Eda Toru, ikazdan 3 dakika sonra kaza yaptı ve hayatını kaybetti. Genç kızın cansız bedeni Ordu Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Kaza, saat 08.00 sularında Ordu Altınordu'da bulunan Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Samsun'a doğru giden Eda Toru'nun kontrolünü kaybettiği 27 AIY 790 plakalı motosiklet, kaldırıma çarptı. Kaza sırasında kaskı çıkan Toru, savrulunca kafasını reklam panolarının direğine çarptı. 

Ordu'da trafik polislerinin uyardığı motosikletli kız, 3 dakika sonra kaza yaparak hayatını kaybetti - Resim : 1
Toru'nun düşen kaskı ve olay yeri inceleme

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kontrol sonucunda Eda Toru'nun hayatını kaybettiği belirlendi. Toru'nun cansız bedeni savcılıkta yapılan incelemelerin ardından Ordu Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Ordu'da trafik polislerinin uyardığı motosikletli kız, 3 dakika sonra kaza yaparak hayatını kaybetti - Resim : 2
Eda Toru

POLİSLER UYARMIŞTI

Kaza yerinden yaklaşık 3 kilometre geride, seyir halinde olan trafik polislerinin Eda Toru’yu, trafiği tehlikeye düşürecek şekilde araç kullandığını gördüğü, durdukları kırmızı ışıkta dikkatli kullanması konusunda uyarıda bulundukları, bu uyarıdan 3 dakika sonra genç kızın kaza geçirdiği belirtildi.

Ordu'da trafik polislerinin uyardığı motosikletli kız, 3 dakika sonra kaza yaparak hayatını kaybetti - Resim : 3

Kaynak: DHA

Ordu
Midesinden yüzlerce gram uyuşturucu çıktı Gaziantep'te feci kaza! Çok sayıda ölü ve yaralılar var Asansör kazasında tutuklama kararı! Marmaris'te orman yangını