Osmaniye'de düğüne gelen hafif ticari araç, tankerle çarpıştı: 4 ölü, 3 yaralı

Antalya Alanya'dan Osmaniye Düziçi'ne düğün için gelen hafif ticari araç, içerisinde akaryakıt bulunan tankerle çarpıştı. 4 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Antalya'nın Alanya ilçesinden Osmaniye Düziçi'ne gelen bir hafif ticari araç, akaryakıt tankeriyle çarpıştı. 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Osmaniye'de düğüne gelen hafif ticari araç, tankerle çarpıştı: 4 ölü, 3 yaralı - Resim : 1

Kaza, saat 18.30 sıralarında Bahçe- Nurdağı karayolu Kızlaç mevkisinde meydana geldi. Ökkeş Ceylan yönetimindeki 07 BHE 526 hafif ticari araç, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 FV 7870 plakalı akaryakıt tankeriyle çarpıştı.

Osmaniye'de düğüne gelen hafif ticari araç, tankerle çarpıştı: 4 ölü, 3 yaralı - Resim : 2

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Hafif ticari araç içerisindeki Rabia Ceylan, Hüsne Ceylan, Merve Gülsoy ve Asmina Gülsoy'un yaşamını yitirdiğini belirleyen sağlık ekipleri, kazada yaralanan sürücü Ceylan ile beraberindeki Ali Gülsoy ve Almina Gülsoy'u ise hastaneye kaldırdı. Kazada yaşamını yitiren 4 kişinin cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından otopsi için morga kaldırıldı. 

Osmaniye'de düğüne gelen hafif ticari araç, tankerle çarpıştı: 4 ölü, 3 yaralı - Resim : 3

Öte yandan, hafif ticari araçta bulunanların düğün için Antalya'nın Alanya ilçesinden kente geldikleri öğrenildi.

Osmaniye'de düğüne gelen hafif ticari araç, tankerle çarpıştı: 4 ölü, 3 yaralı - Resim : 4

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, tanker sürücüsü gözaltına alındı.

Osmaniye'de düğüne gelen hafif ticari araç, tankerle çarpıştı: 4 ölü, 3 yaralı - Resim : 5

Kaynak: DHA

Antalya Osmaniye
Cenazeye giderken öldü İzmir'de şafak operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Kaza yaptılar! Sarılarak birbirlerini teselli ettiler Antalya'da yangın! 1 kişi dumandan etkilendi