Şırnak merkezli uyuşturucu operasyonu: 65 gözaltı

Şırnak merkezli 3 ilde, emniyet güçlerinin 158 ekip ve 799 personelle birlikte yaptığı uyuşturucu operasyonunda 65 şüpheli gözaltına alındı. Farklı türlerde uyuşturucu maddesi ele geçirilirken, Van'da bir evde yapılan aramada buzdolabının altına kazılmış bir tünel tespit edildi.

Şırnak Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kaçakçılığı ve ticaretini yapanların deşifre edilerek engellenmesine yönelik çalışma başlattı. 7 aylık teknik ve fiziki takibin sonucunda tespit edilen 86 kişiye gözaltı kararı çıkarıldı. Van ve Mardin'de 2 şüphelinin adreslerine 158 ekip, 799 personelle operasyon düzenlendi. Özel harekat timlerinin desteği, 10 adet narkotik köpeğin kullanıldığı operasyonda 65 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Yapılan aramalarda 3 kilo 650 gram eroin, 5 kilo 601 gram metamfetamin, 2 av tüfeği, 5 tabanca, 8 şarjör, 96 mermi, 3 terzi, 3 telsiz ve çok sayıda sentetik hap, uyuşturucu, uyarıcı madde ele geçirildi.

Şırnak merkezli uyuşturucu operasyonu: 65 gözaltı - Resim : 1

TÜNEL BİLE KAZMIŞLAR

Van’da bir adreste yapılan aramada buzdolabının altına kazılmış yarım kalmış tünel tespit edildi. Emniyete getirilen şüphelilerin işlemleri devam ederken, 21 kişinin yakalanmasına çalışılıyor.

Şırnak merkezli uyuşturucu operasyonu: 65 gözaltı - Resim : 2

Kaynak: DHA

Şırnak Mardin Van
İstanbul'da canına kıymak isteyen birini, arkadaşı döverek kurtardı Kadıköy'de skandal olay! Saç yaptırıp para ödemeden kaçtılar Temizlik yaparken dikkat! Ayağınızı kaybedebilirsiniz Bursa'da PKK ve DEAŞ operasyonu