Şişli'de korkutan anlar: 7 katlı binanın çatısı alevler içinde

İstanbul Şişli'de 7 katlı bir binanın çatı katında yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle alevler büyürken, yangın paniğe sebep oldu. Ateşler itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, yaşananlar cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

İstanbul Şişli'de 7 katlı bir binanın çatı katında yangın çıktı. Alevler paniğe sebep olurken, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yaşananlar, cep telefonu kamerasına yansıdı. 

Şişli'de korkutan anlar: 7 katlı binanın çatısı alevler içinde - Resim : 1

Yangın, saat 22.00 sıralarında Şişli Halide Edip Adıvar Caddesi üzerinde bulunan 7 katlı binanın çatısında çıktı.

Şişli'de korkutan anlar: 7 katlı binanın çatısı alevler içinde - Resim : 2

Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle büyüyerek tüm çatıyı sardı. Çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Şişli'de korkutan anlar: 7 katlı binanın çatısı alevler içinde - Resim : 3

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alarak kısa sürede söndürüldü.

Şişli'de korkutan anlar: 7 katlı binanın çatısı alevler içinde - Resim : 4

Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı yangın nedeniyle sokakta kısa süreli panik yaşandı. Öte yandan çatının alev alev yandığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Şişli'de korkutan anlar: 7 katlı binanın çatısı alevler içinde - Resim : 5

Kaynak: Ajanslar

İstanbul Şişli yangın
Hastane acil servisi savaş alanına döndü 'İlçeye gidiyorum' diyerek evden çıktı, cansız bedeni bulundu Üşüdüğü için konteynere giren şahıs 2 gün sonra çıkarıldı Bodrum'da 3 köpek zehirlenerek öldürüldü